Katrine Moholt ved blomstene 2007 (Foto: Beate Larsen)
Katrine Moholt ved blomstene 2007 (Foto: Beate Larsen)

- Flest mulig par og mye kjærlighet

Det er hva som skal til for at Katrine Moholt skal bli fornøyd med «Jakten på kjærligheten».

Katrine Moholt har vært «Kristen giftekniv» i fire år. Nå er hun klar for femte sesong av den populære serien. Denne våren har hun reist land og strand rundt for å møte de utvalgte bøndene, og hun er godt fornøyd med de som skal være med.

Katrine-Moholt-på flyplassen (Foto: Beate Larsen)
Katrine-Moholt-på flyplassen (Foto: Beate Larsen)

Allsidige bønder
- Også i år har vi veldig motiverte bønder, og jeg tror det blir et spennende år, og et spennende program. Bøndene som er valgt ut er veldig allsidige, og driver med alt fra gris, kyr, og hest, samt at mange er veldig kreative og har mange spennende interesser. Og dessuten er mange glade i å danse, sier den aktive programlederen.

En lite glamorøs tilværelse
Katrine Moholt er en velkjent og populær programleder. Mange tror nok at kjendistilværelse betyr både privatsjåfør og helikopterturer fra gård til gård, men virkeligheten er en annen.

Rundreise i Norge betyr opp kl 06.00 og i seng like før middnatt. Det betyr kjøring av egen bil, og middagen må mange dager inntas på den lokale bensinstasjonen. Men hun trives allikevel godt med å reise i vårt langstrakte land.

- Det er et fint land vi lever i, og jeg føler meg privilegert som får reise rundt. Det er så mange små perler i

Katrine-Moholt-portrett (Foto: Beate Larsen)
Katrine-Moholt-portrett (Foto: Beate Larsen)
Norges mange bygder, som fortjener å bli sett. Men det å treffe så mange fine mennesker, med en ekte motivasjon på hvorfor de vil være med, setter jeg ekstra pris på, sier Moholt.

«Jakten på kjærlighetens» offisielle hjemmesider finner du her.

- De innerste følelser
Hun er kanskje den perfekte «Kirsten giftekniv», Katrine Moholt. For i forkant av femte sesong brenner hun like mye for oppgaven som det hun gjorde da det hele startet.

- Det er så hyggelig å se at det blir resultater av dette. Vi ser at de som er med blir par, og da blir det inspirerende. Det er hyggelig å være to, så jeg tenker at de som er single og ønsker seg kjæreste, også skal kunne finne en kjæreste som matcher.

- Jeg føler meg også privilegert som får snakke med mennesker om deres innerste følelser. Det gjør at man også reflekterer over sitt eget liv. Det er veldig utviklende, sier Katrine litt tankefullt.

Store krav
Etter flere år har Katrine Moholt og resten av produksjonsteamet rukket å perfeksjonere «Jakten på kjærligheten». Det skal derfor mye til før alle er fornøyd.

Katrine har klart for seg hva som skal til for at hun selv skal kunne se tilbake på sesongen og si at det ble en veldig god sesong.

- Jeg er fornøyd når det blir flest mulig par, mest mulig kjærlighet. Og det skader jo ikke med gode seertall heller, sier hun med glimt i øyet.

Hvem Katrine har besøkt denne sesongen, og hvem som får lov til å jakte på kjærligheten med Moholts hjelp, får du vite på TV 2 Underholdning den 8. mai 2008.

Her kan du se hvordan det gikk med bonden Anders i forrige sesong av «Bonderomantikk»