Barca (Foto: KAI PFAFFENBACH, © KP/TP)
Barca (Foto: KAI PFAFFENBACH, © KP/TP)

Motiverte lag til fin utbetaling

Sjekk dagens utvalgte kamper på langoddsen.

Spillforslag ved Ole Bratseth/Magnus Wattne, frist kl. 19.55:
18 Bor Dortmund - Stuttgart B 2,25
31 Canada - USA H 1,65

Totalodds: 3,71

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

5 Nest-Sotra - Lillestrøm 2 1,50 3,60 3,25

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Nest-Sotra har imponert etter opprykket, og er ubeseiret etter sine tre første kamper. 2-1 seier borte mot Flekkerøy sist. LSK 2 var svake i fjor, og har fortsatt i samme spor nå med 0-1-2 i innledningen. 0-3 tap mot Stavanger i lagets eneste bortekamp til nå. Vi tror klart mest på vertene her, men 1,50 frister ikke nevneverdig.

6 FC Lyn Oslo 2 - Strindheim 2,05 3,20 2,20
Lyns reserver har innledet med poengdelinger borte mot Skarbøvik og Byåsen, vant enkelt mot svake Levanger i den eneste hjemmekampen. To dager siden A-lagets siste kamp og cup-runde til helgen gir trener Olsen mye å velge i. Strindheim har skuffet stort med bare ett poeng hittil. Trønderne er blant opprykkskandidatene etter den fine avslutningen på forrige sesong. Helt åpent.

8 Nybergsund IL-Trysil - Sogndal S 2,30 3,10 2,40

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Nybergsund har kun spilt tre kamper til nå. Borte har de tapt begge sine kamper mot Start og Haugesund, mens hjemmekampen endte med storseier mot Bryne. Sogndal står med 2-1-1 på sine første kamper. De åpnet med to strake gevinster, men har 0-1-1 på de to siste. 0-3 tap mot Sandnes Ulf i forrige bortekamp. Nyopprykkede Nybergsund vil nok bli å finne på nedre halvdel av tabellen, men vi tror de kommer til å plukke bra med poeng på eget gress. Vertene får tipset.

16 Bochum - Schalke 04 3,55 3,10 1,75

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Lokaloppgjør i Bundesliga. Bochum har 1-6-2 på de ni siste. Trenger ikke bekymre seg for nedrykk etter et par gode perioder i vinter. Spesielle 5-9-1 hjemme. Bechmann, Fuchs og Imhof mangler. Schalke ligger på tredjeplass med bare to poeng opp til Werder. 6-2-1 på de ni siste vitner om at formen er inntakt. Trioen Varela, Bajramovic og Zé Roberto trøbler med skader.

18 Bor Dortmund - Stuttgart 2,65 2,80 2,25

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Dortmund kan i teorien rykke ned når tre runder gjenstår. Uavgjort de tre siste kampene. Mangler noen faste, inkludert keeperen. Stuttgart ligger på femteplass. Kan fortsatt nå Champions League, men det fordrer trolig full pott på de tre siste. Rader opp storseirer på eget gress, uten borteseier på fire forsøk. Svake 4-2-9 borte totalt. Få fravær i troppen.

Motiverte Stuttgart kunne vært større favoritter. Borteoddsen er konkurransedyktig.

21 Cambridge United - Burton Albion 1,85 2,75 2,90

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Conference League, play off. Cambridge skaffet seg et ypperlig utgangspunkt med 2-2 i den første kampen. Vertene viste også best form i innspurten med 5-0-1 på seks kamper. Få fravær i begge leirer. Cambridge slipper ventelig til tomålscorer fra den første kampen, McEvilly, fra start. Ingen endringer hos gjestene.

Naturlig H, men 1,85 holder ikke når 1-1 og 0-0 også holder til finale for hjemmelaget.

Sjekk Fotballguiden for statistikk fra inn- og utland.

31 Canada - USA 1,65 3,90 3,20

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Gruppefinale etter at begge lagene som ventet har slått Latvia og Slovenia med solid margin. VM spilles faktisk for første gang i ishockeyens hjemland, og vertene har stablet et meget sterkt lag på beina. Spillere som Heatley, Spezza, Nash og St. Louis er superstjerner i NHL, og de har også flere andre store navn i troppen. De har til nå lekt seg med sine motstandere, og Dany Heatley har som vanlig banket inn mål. USA stiller også et solid lag i dette mesterskapet, og er alltid vriene å møte. De har dog ikke samme bredde og kvalitet i troppen som Canada, og vertene blir relativt klare favoritter foran sitt hockeyfrelste hjemmepublikum.

Mye prestisje her, men 1,65 er i toppen av hva som tilbys og kan forsøkes.