Kjell Jonevret (Foto: SCANPIX)
Kjell Jonevret (Foto: SCANPIX)

- Naivt av Martin

Kjell Jonevret kjøper ikke Martin Andresens forklaring etter landslagskapteinens verbale angrep. Se intervju med Molde-treneren her!

Etter Moldes 2-1-seier over Vålerenga beskyldte Kjell Jonevret Vålerengas manager og Norges landslagskaptein Martin Andresen for å komme med noen ufine gloser.

LES SAKEN: - Martin kalte meg «jævla kuk»

- Ikke meningen å dele med media
Dagen derpå har Jonevret et litt mer nyansert syn på saken.

- Det var ikke meningen å dele dette med media. Jeg hadde ikke tatt det opp om ikke alle hadde hørt hva som ble sagt, jeg kunne ikke stå å fornekte det da jeg fikk spørsmål i etterkant, forteller Jonevret til TV 2 Sporten.

Og fortsetter:

- Det er jo fotball og sportslige saker det skal handle om, og ikke sånn som dette. Men det jo kult å be dere (media) på noe også, men som sagt så var det aldri min hensikt å gå ut med dette.

Gleder seg til TV-bildene
Det var i det 80 spilleminutt Martin Andresen skal ha skreket din jævla kuk til Moldes trener. Men Andresen sier til sitt forsvar at Jonevret sparket bort ballen på usportslig vis - og at han ikke angret nevneverdig i etterkant.

- Jeg stopper ballen, og ruller den forsiktig mot linjen. Men jeg vil ikke ha på meg at jeg er usportslig, det er ikke min stil, mener svensken.

- Min oppfating er at jeg ikke sparker bort ballen, sier Moldes trener videre.

Han gleder seg til å se TV-bildene av episoden.

- Da blir dette nok bare enda mer pinlig av Andresen, mener treneren på «Røkkeløkka».

- Naivt av Martin
Den tidligere Djurgården-bossen innrømmer likevel at han kan forstå at Vålerengas spillende manager reagerte med sinne.

- Ja, jeg forstår at han ville vinne kampen, men det var naivt av Martin å komme med slike gloser, konkluderer Jonevret.