tor thodesen sandefjord (Foto: Scanpix)
tor thodesen sandefjord (Foto: Scanpix)

Ny storm i Sandefjord?

- Regner med det blir et tema om jeg bør sparkes, sier trener Tor Thodesen.

SE ALLE MÅLENE FRA HELGENS ADECCOLIGARUNDE HER

Notodden - Sandefjord 5-0:

Sandefjord står med fattige tre poeng så langt i år. Til lagets forsvar har de bare spilt fire kamper, men etter 0-5 for Notodden tror trener Tor Thodesen det igjen vil blåse friskt i hvalfangerbyen.

- Det blir helt sikkert et tema om jeg bør sparkes, sier Thodesen til TV 2 Sporten.

Etter sesongslutt i fjor kom det frem i Sandefjords Blad at spillerne ønsket Thodesen fjernet, men styret ga ham full tillit videre.

Har bygget opp tilliten
- Det som skjedde i fjor er vi ferdige med, og vi har fått bygget opp tilliten til hverandre igjen, sier Sandefjord-treneren.

Han sier at han opplever full tillit i klubben, og har ikke fokus på om hans stilling blir tatt opp igjen til vurdering.

- Jeg kan ikke fokusere på det, men selv om det ikke blir fokus på det i klubben, blir det i hvert fall tatt opp utenfor nå, tror 42-åringen.

Hverken sportslig leder Arne Dokken, eller styreleder Bjørn Granerød i Sandefjord var tilgjengelige søndag kveld.

Se høydepunktene i videovinduet over

Knust av Notodden
I årets fjerde seriekamp for Sandefjord, ble det tap for Notodden. Bare åtte minutter etter første fløyteblås lå ballen bak Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen. Fabian Taylor fikk en enkel jobb etter klønete forsvarsspill hos gjestene.

20 minutter seinere er Taylor der igjen og sender Notodden foran med to til pause.

Etter hvilen fortsetter vertene presset på Tinfos Stadion, men må vente til det 74. minuttet før det kommer ny scoring. Erik Midtgarden legger inn fra venstre - i boksen dukker Taylor opp igjen. Jamaicaneren scorer hat trick for Notodden.

Like etter legger Midtgarden på til 4-0, før Håvard Kleven på frispark fastsetter sluttresultatet til 5-0 like før slutt.