søren åkeby (Foto: TV 2)
søren åkeby (Foto: TV 2)

Skuffet Sören

- For mange individuelle feil

Se hele intervjuet med Sören Åkeby i videovinduet over.

Aalesund - Lyn 0-4:

Etter 5-0 mot HamKam og 4-2 mot Brann i de to første hjemmekampene i år, forventet 10500 tilskuere ny festforestilling på Color Line Stadion. Det fikk de, men festen var Lyns.

- Vi gjør dessverre altfor mange personlige feil til å være med i kampen, var Aalesund-trener Sören Åkebys umiddelbare analyse etter kampen.

- De første 20 minuttene var bra, etter det raser vi i sammen.

Vil ikke kritisere dommeren
Aalesunds klønete opptreden i eget felt straffet seg knallhardt med to straffespark og en utvisning like før pause. Da var Åkeby mindre fornøyd med dommer Svein Oddvar Moen, men etter å ha fått summet seg litt vil han ikke legge skylden for tapet på den svartkledde.

- Jeg sitter altfor langt ifra situasjonene til å skrike på dommeren, det sto publikum for, sier svensken som heller refser egne spillere.

- Det er en ting med de to straffene, det er verre med de to målene de gjør i andre omgang. Våre spillere gjør personlige feil, og det straffer seg.

- For dårlig fokus
- Har dere ikke tålt suksessen dere har hatt på hjemmebane så langt?

- Det er mulig at vi har for dårlig fokus og ikke tar kampen ordentlig på alvor. Det bør vi gjøre i hver kamp, avslutter den resignerte AaFK-treneren.