VIL FORSTERKE: Odd trener Dag Eilev Fagermo vil hente Frode Johnsen og Alex Valencia til Skien.  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
VIL FORSTERKE: Odd trener Dag Eilev Fagermo vil hente Frode Johnsen og Alex Valencia til Skien. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Drømmer om Frode Johnsen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo vil hente Frode Johnsen hjem til Skien.

Odd Grenland har åpnet forrykende i Addecoligaen.

Skiens-klubben har fem strake seire på like mange kamper så langt denne sesongen.

- Han vil hjem
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har allerede begynt å tenke på Tippeligaen neste sesong, og den tidligere Godset-treneren vil forsterke laget.

- Vi jobber jo med Frode Johnsen, det er naturlig. Han vil jo hjem til Skien. Jeg håper at han ikke blir en sesong til i Japan, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

I tillegg vil Fagermo hente Alex Valencia som i dag spiller for AGF Aarhus, hjem til Norge.

- Vi har diskutert det, og han har vært vurdert tidligere i vinter, men vi har ikke gjort noe mer enn det foreløpig. Dette henger jo sammen med økonomi og pris.

- Positivt
Odd er ubeseiret og virker gode nok til å rykke opp uten forsterkninger. Midtbanespiller og kaptein Morten Fevang vil konsentrere seg om å spille fotball.

- Det er positivt at de tenker fremover og at de vil satse, men det er 25 kamper igjen, så vi er langt unna Tippeligaen. Vi får gjøre jobben på banen, så får de ta seg av det på utsiden.