sumo_werder_bremen (Foto: AP Photo/Joerg Sarbac)
sumo_werder_bremen (Foto: AP Photo/Joerg Sarbac)

Fredagens oddstips

Tysk serie og norsk 3. divisjon på programmet i dag.

Spillforslag (ved Ole Bratseth) 2. mai, frist kl. 17.55:
11 Volda - Langevåg H 1,90
16 Askim FK - Lisleby B 2,05

Totalodds: 3,89

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

11 Volda - Langevåg 1,90 3,75 2,20
Volda har åpnet prikkfritt med 3-0 hjemme mot Spjelkavik, og 4-1 borte mot Sykkylven sist. Langevåg har startet med 0-0 hjemme mot nevnte Sykkylven, og 7-2 seier borte mot Valder. Noen fravær i begge lag, men gjestene er hardest rammet. Langevåg trives dårlig på denne banen, og tapte hele 0-4 her i fjor. Vi har godt tro på vertene nok en gang, og 1,90 kan vurderes.

12 Nationalkameratene - Kolstad 3,70 4,75 1,30
Nyopprykkede National har åpnet med seier og tap, mens opprykkstippede Kolstad har åpnet med full pott og to klare gevinster. National er normalt sterke hjemme, men her møter de en motstander som skal være flere klasser bedre. B, men 1,30 frister ikke.

16 Askim FK - Lisleby 2,05 3,65 2,05
Begge lagene har åpnet med to strake gevinster. Askim har overrasket positivt som nyopprykket, mens Lisleby som vanlig er ventet i toppen. Lisleby har slått Selbak i deres eneste bortekamp til nå, og Askim bør også være en overkommelig motstander. Vi prøver en B på fjorårets cup-askeladd..

Sjekk Fotballguiden for all nødvendig statistikk fra inn- og utland.

22 Bor Dortmund - Nürnberg S 2,10 2,90 2,80
Bundesliga. Dortmund har to seirer på de ti siste kampene, begge hjemme på Westfalenstadion. Trenger i verste fall en seier til for å ikke havne på nedrykk. Et par spillere er ute med skader. Gjestene har også to seirer den siste måneden, men det er også de eneste på 15 kamper etter juleferien. Ligger på plassen under streken med to poeng opp. Kun ett poeng skiller de tre nederste. Toppscorer Misimovic er klar igjen.

Vertene har bare 2-2-11 på fremmed gress, men bør være motiverte nok til å ha noe å hente her. Kun hjemmeoddsen tåler sammenligning.

23 Burton Albion - Cambridge United 2,15 2,60 2,50
Conference League. Semifinale i play off, retur i begynnelsen av neste uke. Burton havnet på femteplass, men var ikke mer enn fem poeng bak dagens motstander på sølvplass. Ustabile de siste ukene, 4-4 mot Exeter i den siste kampen. Greaves er uaktuell og ytterligere to spillere testes før kampstart. Cambridge avsluttet sesongen sterkt. Trives som vertene best på eget gress. Ingen nye fravær, et par spillere er tilbake i aksjon.

1-2 i tilsvarende ligakamp i begynnelsen av sesongen og 0-0 i den omvendte i romjulen. Cambridge nærmest en plass på kupongen når U-oddsen er helt ubrukelig.