Duell senkveld
Duell senkveld

Hvem har best barnetekke?

Thomas og Harald blir utfordret av Erna Solberg og Erling Lae i barnepass. Men hvem har snik-øvet på forhånd?

«Senkveld»-duellen denne uka er mot leder og nestleder i Høyre; Erna Solberg og Erling Lae.

Barnetekke
De skal konkurrere i den krevende grenen «barnetekke». 50 unger i alderen 4-6 år ble plassert i et lekeland og lagene måtte deretter få ut 8 unger hver fra leken, uten å gå fysisk til verks.

Mens Thomas Numme og Harald Rønneberg nok til tider kan opptre som barn i sitt yrke, er det forventet av topp-politikere at de skal ta alt og alle seriøst. Det er lenge siden duellen mot Thomas og Harald ble avtalt, og mens programlederduoen har øvet seg til ukens duell med å være klovner på Cirkus Arnardo forrige uke, kan det se ut til at politikerne har tatt en annen tilnærming til det hele.

Se også: Thomas og Harald duellere som klovner her.

Av bildet under her ser vi at Erna har gått inn for oppgaven, og øver seg med bamser, mens Erling heller bruker tiden sin på Kronprinsessen, og håper kanskje å få noen tips fra henne.

Erna Solberg og Erling Lae
Erna Solberg og Erling Lae

Se også: Alle duellene til Thomas og Harald

Flerkoneri
Det var mange som hevet øynebrynene da Cognac-kongen Jon Bertelsen tidligere i vinter fortalte om sitt hjem der han bor både sammen med kona Annika og kjæresten Suzanne. Nå gjør de tre sitt første store tv-intervju og Thomas og Harald har mye de lurer på.

Tippeligatopp
Daniel Nannskog er svensken som har skutt seg inn i norske fotballhjerter. Sammen med Stabæk topper han nå Tippeligaen og vi gleder oss til å bli nærmere kjent med en av ligaens aller største profiler.

Musikk
Allerede før Ida Maria ga ut sin første plate ble hun vinner av Urørt & Zoom, Bylarm 2007, Alarmprisen 2007, Bylarms hovedstipend på 800.000,- i 2008, og fikk kontrakt med et engelsk plateselskap. På mandag kommer det etterlengtede albumet, «Fortress round my heart» og i «Senkveld» spiller hun sin nye radiohit.