Film: Hvordan bli dumpet på 10 dager
Film: Hvordan bli dumpet på 10 dager

Skjulte motiver

Andie er journalist i det trendy Composure Magazine, og får i oppdrag å skrive en artikkel om hva som skal til for en mann til å forlate en kvinne på ti dager.

"Hvordan bli dumpet på 10 dager" er en romantisk komedie med komplikasjoner og mange uventede vendinger. Som tittelen skulle tilsi, kan du her snappe opp mye underveis om hvordan du ikke imponerer noen av det motsatte kjønn.

Spaltist
Andie Anderson (Kate Hudson) er fast spaltist i magasinet Composure Magazine. En dag får hun et uvanlig oppdrag med temaet "ting kvinner ubevisst gjør for å skremme vekk menn". Hun har ti dager på seg for å få artikkelen ferdig; ti dager på å finne en mann, få ham til å falle for henne, for så å gjøre feilene som får ham til å dumpe henne.

Synd for henne at "målet" hun velger seg er kjekkasen Benjamin Barry (Matthew McConaughey), som nettopp har gjort et dristig veddemål med sjefen sin om at han kan få en kvinne til å falle for ham på vel, ti dager. Kan et forhold bygget på slike falske premisser ha en mulighet? Ja visst!

Vil dumpes
Det skal imidlertid ikke bli lett for hovedpersonene å finne sammen. Den stakkars Andie Anderson prøver tappert alle triks i boka for å få Benjamin til å dumpe henne: Hun "rydder" på baderommet hans, skifter ut musikken hans, ommøblerer leiligheten, ja, hun avbryter til og med pokerlaget hans!

Benjamin på sin side, har problemer med å vite hva han skal tro om Andie, men er bundet til veddemålet. Og når både Andie og Benjamin samtidig, og helt tilfeldig, finner ut at den andre har skjulte motiver, da ser det stygt ut for de to.


Se filmen "Hvordan bli dumpet på 10 dager" på TV 2 Zebra onsdag 30. april kl. 22:50.