britney 1024
britney 1024

Britneys paparazzi-mareritt

Britney Spears blir forfulgt av innpåslitne fotografer hver eneste dag. Her får du en smakebit av hennes hverdag.

Grensene til popstjernen Britney Spears blir stadig presset, og hun får aldri gå i fred. Dette har ført til angrep på paparazziene når de har vært for innpåslitne. Derfor var det mange som lurte på hva som foregikk i hodet til Britney da hun ble kjæreste med paparazzifotograf Adnan Ghalib.

Her kan du se Britney etter hun har vært på shopping. Denne dagen måtte hun få hjelp av politiet til å beskytte henne.

229756

Ble såret
Paparazzi Adnan Ghalib var lenge beskyldt for å ha nøye planlagt sitt bekjentskap med frøken Spears. Han har de siste årene tatt mange bilder av henne, og ble mer og mer kjent med popstjernen. Planen hans skal ha vært å komme så tett på henne at han kunne bli kjæresten hennes og ta ekslusive bilder som han kunne selge. Og i 2007 fikk han ønsket oppfylt. De to ble sammen.

I mars orket ikke popstjernen mer av alle ryktene, og hun tvilte på hans hensikter. Paret gjorde det slutt, men ryktene skal ha det til at Adnan prøver å smiske seg inn i varmen igjen.

Her kan du se Britney i West Hollywood hvor hun prøver komme inn på restauranten «Dominicks» for en rask matbit.

229757

Skjerpet seg
Etter at pappa Spears har tatt affære i datteren liv, har hun oppført seg betraktelig bedre. Hun kjører ikke rundt til alle døgnets tider, hun bruker truser og hun har også begynt å jobbe igjen.

Her er Spears hos tannlegen, med fotografene på slep.

229759


Kilder: popit