rio ferdinand manchester united (Foto: Scanpix)
rio ferdinand manchester united (Foto: Scanpix)

Ny femårsavtale for Ferdinand

Rio Ferdinand avslutter etter alt å dømme karrieren i Manchester United.

For 29-åringen skal være enig med Old Trafford-klubben om en ny lukrativ femårskontrakt.

Kun signaturen mangler før Rio Ferdinand har dedikert fremtiden sin på Old Trafford.

- Kan spille lenger enn Maldini
- Den nye avtalen strekker seg frem til Rio er 34 år, men dette vil ikke være den siste kontrakten med Manchester United, forteller midtstopperens agent Pini Zahavi, ifølge Sky Sports.

Zahavi mener Ferdinand kan spille like lenge som AC Milans legende Paolo Maldini. I en alder av 39 år spiller Maldini fremdeles førstelagsfotball for den italienske storklubben, men planlegger å legge fotballskoene på hyllen ved sesongslutt.

- Jeg mener at Rio kan spille enda lenger enn Maldini - og den oppfatningen deler klubben, sier Zahavi.

Avviser klubbskifte
For noen år tilbake ble Rio Ferdinand koblet til blant Chelsea og Barcelona. Men den engelske landslagsspillerens agent betegner det som «utenkelig» at det blir et klubbskifte med det første.

- Rio trives veldig, veldig godt i Manchester United. Han ønsker å bli værende og klubben vil ha ham med videre. Selvsagt kunne han gått til en annen storklubb, men det vil han ikke, slår Zahavi fast.

Ferdinand kom til Manchester United fra Leeds i 2002, og har etablert seg som en av de beste midtstopperne i Premier League. Den nye femårskontrakten på Old Trafford sikrer Ferdinand en ukelønn på massive 1,5 millioner kroner.