IKKE KJÆRESTER: Ann Kristin Loraas (24) vant andreplass i «Farmen», men avviser at hun er sammen med Geir Ove. (Foto: Tore Waskaas)
IKKE KJÆRESTER: Ann Kristin Loraas (24) vant andreplass i «Farmen», men avviser at hun er sammen med Geir Ove. (Foto: Tore Waskaas)

Forelskelsen kokte bort

Ann Kristin Loraas snakker ut om Geir Ove og «Farmen». Les eksklusivt intervju her.

- Jeg anbefaler ingen å ha et offentlig forhold på den måten vi hadde, sier en åpenhjertig Ann Kristin. 24-åringen mener det er umulig å utvikle et kjærlighetsforhold til Geir Ove akkurat nå.

- Vi er absolutt ikke sammen. Vi har pratet mye – både mens vi var på «Farmen» og etterpå – men det er altfor mye press. Alle har en mening om Geir Ove og meg, sier hun oppgitt.

- Forelskelsen har kokt litt bort, fordi det har vært så mye rundt oss. Kanskje det forandrer seg når «Farmen»-hysteriet roer seg.

Det er ikke vanskelig å se at det er kjemi mellom Geir Ove og Ann Kristin. Hun sier det hyggeligste gjensynet på TV var da hun kysset Geir Ove i stampen.

- Kanskje ikke så rart? sier hun og rødmer litt.

Se kysset i stampen her! (Artikkelen fortsetter under videovinduet.)

Les mer: Møt Ann Kristin på nettprat.

Blandet opplevelse
Ann Kristin har fulgt ivrig med på «Farmen» i vinter. Selv om hun kapret andreplassen, synes hun det har vært en blandet opplevelse å se det på TV.

- Når jeg ser på «Farmen», gjenopplever jeg alt på nytt. Jeg har blitt vist som ei jente som tør å si ifra, og det er jeg! Det kan til tider være litt sårt også, fordi man finner ut at noen ikke hadde en selv som favorittperson.

- Hva er det villeste som har skjedd mens «Farmen» ble vist på TV?

- Her om dagen var jeg på Oslo City og hørte masse skriking bak meg. Jeg var sikker på at det var en butikktyv eller noe sånt, men det var bare ei ung jente som nettopp hadde gått av toget i Oslo, og var kjempeglad for å se en «Farmen»-kjendis. Hun klemte meg og tok masse bilder, sier Ann Kristin fornøyd.

Les mer: Sjokoladekaka var best.

SØTT PAR: Geir Ove og Ann Kristin koste seg på «Farmen».
SØTT PAR: Geir Ove og Ann Kristin koste seg på «Farmen».

Tøffere jente
Ann Kristin er ikke nådig mot seg selv når hun beskriver hvordan hun var før «Farmen»-deltakelsen.

- Jeg leste nylig en utrolig bra kommentar om meg selv på nettet. En mann skrev at «Ann Kristin begynte som ei veik byjente som har overrasket mange». Jeg føler det slik selv også! sier hun ivrig.

- Jeg kom inn på gården og var ikke blant de tøffeste, men jeg føler at jeg vokste. Og i finaleuke fikk jeg vist at jeg er litt tøff, jeg óg.

Les mer: Ikke uten min sønn.

Jobber som lærer
Selv om Ann Kristin stortrivdes på «Farmen», ser hun nå frem til en mer anonym tilværelse som barneskolelærer på Eik, et steinkast fra Tønsberg sentrum.

- Elevene mine er veldig opptatt av «Farmen». Vi setter av fem minutter etter hver episode der vi diskuterer. Da spør de om absolutt alt – til og med spørsmål om de manipulerte nakenbildene av meg. Jeg vil heller at de spør, enn at de skal gå rundt og lure og hviske, sier hun, og legger til at alle elevene hennes er supersøte og engasjerte.

Les alt om «Farmen» 2008 her!