Malick Mane sandefjord (Foto: TV 2)
Malick Mane sandefjord (Foto: TV 2)

- Glad for at vi fikk poeng

Sandefjord-trener Tor Thodesen puster lettet ut etter at Sandefjord halte seieren mot Sandnes Ulf i siste liten. Se mål og intervjuer her!

Sandefjord-Sandnes Ulf 2-1 (0-1)

SANDEFJORD (TV 2 Sporten): - Jeg er glad for at vi fikk poeng denne gangen, så kan vi mestre slike kamper bedre ved neste korsvei, sier Thodesen til TV 2 Sporten.

Sandefjord var forberedt på å møte lag som ligger kompakt og drar ned tempoet i kamper, men det virket ikke slik mot Sandnes, som tok ledelsen etter åtte minutter.

- Nei, det ser ut som vi må kjenne det på kroppen først. Vi har en dårlig førsteomgang der vi lar tempoet bli dratt ned. Men etter pause spiller vi bra, sier treneren.

Sandsnes målscorer, Paul Oyuga, roser Sandefjord.

- Det er skuffende å ikke vinne, men de er et godt lag. Sånn er det, sier spissen.

Viktige kamphendelser:

8 minutter: 0-1, Paul Oyuga. Oyuga møter et innlegg fra venstre på fem meter og skaller ballen i nota.

75. minutter: Malick Mane 1-1. Stenersen slår et frispark inn i feltet. Ballen ender på hodet til Thoresen som header bra på mål. Kotenko redder, men må gi en retur som ender hos Mane som står med ryggen mot mål når triller ballen i nota med undersiden av foten.

90 minutter: 2-1, Espen Nystuen. Sandefjord har presset gjesten gjennom store deler av andre omgangeren og går endelig opp i ledelsen. Arkivuo sender ballen inn i feltet fra venstre og finner Nystuen som sette ballen i mål med hodet fra ti meter.

Slutt.

Se 0-1 målet under:

229161

Se 1-1-målet under:

229170

Se 2-1-målet under:

229172