Patrick Thoresen, Philadelphia Flyers (Foto: SCANPIX)
Patrick Thoresen, Philadelphia Flyers (Foto: SCANPIX)

Slipper trolig operasjon

Patrick Thoresen måtte til sykehus etter å ha fått en puck i skrittet, men det ser ut til at NHL-proffen slipper operasjon.

- Patrick er veldig hoven, men vi tror og håper at han kan være tilbake til noen sluttspillkamper og til VM for Norge. Det siste jeg har fått opplyst er at det ser ut til at han slipper operasjon, sier pappa Petter Thoresen, til TV 2 Sporten.

Patrick Thoresen er den første nordmannen som har fått spilletid i NHL-sluttspillet, men sluttspill-debuten kunne ikke gått stort verre for Philadelphia Flyers-spilleren.

Ned for telling
Flyers møtte Washington Capitols på bortebane og tapte 4-5 etter å ha ledet store deler av kampen.

I den siste perioden sendte vertenes Mike Green avgårde et skudd som traff nordmannen i skrittet. Thoresen som ofret seg for å blokkere skuddet, gikk ned for telling med store smerter og måtte hjelpes av isen.

Flyers-sjef Paul Holmgren var bekymret.

- Han må til sykehuset for å ta ultralyd av testiklene. Det er ille nok at de kanskje må fjerne en. Akkurat nå vet vi ikke hvor alvorlig det er, men det kan hende at han må opereres, sa Holmgren i følge nhl.com.

Kritisk til dommerne
Thoresens trener var ikke fornøyd med dommerne etter den dramatiske hendelsen. Det var seks og et halvt minutt igjen av kampen da nordmannen ble skadet. Like etter at Thoresen gikk i isen, utlignet Capitols til 4-4.

- Jeg skulle likt å ha hørt fløyten da, sier trener John Stevens.

Thoresen fikk 14,20 minutter på isen.

Capitols leder 1-0 i best av syv serien mot Flyers. Neste kamp spilles søndag.