Tarik Elyounoussi
Tarik Elyounoussi

Tarik vil fortsette målfesten

Mot Rosenborg vil Tarik Elyounoussi fortsette der han slapp mot Molde. Men landslagskollega Vadim Demidov tar gjerne på seg rollen som festbrems.

Den unge FFK-spissen smiler bredt over å være den nest mest populære spilleren i TV 2 s managerspill, bak målkongen Thorstein Helstad.

– Det er jo morsomt det. Det er ikke overraskende at Helstad er nummer én. Han er jo en etablert målscorer, sier Elyounoussi til TV 2 Sporten.

20-åringen står med tre mål på to kamper. I Tippeliga-manager gir et mål tre poeng, mens en assist gir ett poeng.

Første kamp mot Demidov
Poenggivingen starter kommende helg. Da møter Fredrikstad Rosenborg i en TV 2 SPORT-sendt kamp på Lerkendal lørdag klokken 1900. Du kan også se den på TV 2 Sumo eller følge den i vårt livesenter.

– Hva skal du gjøre for å fortsette målfesten?

– Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg har gjort. Vi har tatt poeng fra Rosenborg før og kan gjøre det igjen, sier 20-åringen.

Lørdag kveld skal han for første gang bryne seg mot midtstopper Vadim Demidov.

– Jeg kjenner Vadim godt fra U21-landslaget. Det blir artig å spille mot ham, det har jeg ikke gjort før. Vi har kun spilt sammen på landslaget til nå.

Demidov er klar
Vadim Demidov, som er den nest mest populære midtstopperen i Tippeliga-manager, er sitt ansvar bevisst før lørdagens kamp.

- Det er hyggelig at så mange har valgt meg. Da blir det jo opp til meg å sørge for at de ikke blir skuffet, sier han til TV 2 Sporten og ler.

Han har ingen planer om å la Tarik hente poeng til sine managere.

vadim demidov 230 (Foto: Scanpix)
vadim demidov 230 (Foto: Scanpix)

– Jeg skal bare spille på det jeg er god på og hindre ham rom. Han er ikke glad i min fysiske måte å spille på, sier 21-åringen, som også gleder seg over landslagskollegaens suksess.

– Jeg har hele tiden visst hva han har stått for, og suksessen er fullt fortjent. Jeg unner ham det virkelig, sier Vadim Demidov.

At de to nå spiller mot hverandre for første gang gleder han seg til.

- Vi snakket om at det på forrige landslagssamling at det ville bli moro. Men han skal ikke vinne den duellen, lover midtstopperen.