JUBLER: Silje Hvarnes er vinneren av årets «Farmen» og kan slippe jubelen løs.
JUBLER: Silje Hvarnes er vinneren av årets «Farmen» og kan slippe jubelen løs.

Silje vant «Farmen»

Dyrlegen Silje Hvarnes kan prise seg lykkelig for at hun holdt ut hele ti uker med lite mat, mye arbeid og dårlige senger. Nå sitter hun igjen som vinneren av «Farmen» 2008!

Den gode hjelper
Silje har vært hjelper mer enn noen andre. Hele fire uker har hun bodd i storbondehuset. Først var hun hjelper for Hugo i uke én, så ble hun hjelper for Ingunn Mjelde i uke to. Etter et par uker i staburet med de andre, ble hun igjen valgt som hjelper for Torkel Torve i uke seks, og til slutt fikk hun sove godt i storbondehuset da venninnen Catharina valgte henne som hjelper i uke åtte.

Se bildekarusell nederst i saken.

Uke åtte ble også en tøff uke for Silje, da hun ble valgt som andrekjempe av Ida Holmen. Ikke bare måtte hun ut i tvekamp, hun gikk også glipp av en hyggelig tur til markedet med Catharina.

Les også: Den store oversikten

Les også: Ida og Siljes kunnskapskamp

Bedervet mat
Forrige uke var det bare så vidt at Silje ikke holdt på å trekke seg fra hele konkurransen. For de sultne deltakerne fant plutselig kjøtt som hadde godgjort seg i kjelleren noen uker, og som de fant det for godt til ikke å spise. Silje ble dårlig, skikkelig dårlig. Lege ble tilkalt, og selv uttalte hun følgende:

- Det gjorde så vondt i en liten periode at jeg trodde at jeg skulle omkomme.

Les også: Trodde jeg skulle omkomme