27dresses
27dresses

"27 Dresses"

Einar anmeldte "27 Dresses" med Hollywoods nye yndling Katherine Heigl i hovedrollen. Og det var ganske ille.

Og det ble terningkast 1!

"Du har sett det før, du ligger alltid ti minutter foran handlingsskjemaet, du tenker på andre ting". Og Einar, som lever av å anmelde film, ønsket å gå fra jobben. Til tross for noen søte scener og romantiske øyeblikk fraråder Einar alle å gå på denne filmen, og forbauser seg over at skuespillere som Edward Burns og James Marsden tilhører rollegalleriet.

Katherine Heigl, kjent fra "Knocked up" og "Grey's Anathomy", spiller hovedrollen som den unge kvinnen Jane i en romantisk komedie om 27 bryllup - men ingen brudekjole. Jane er idealistisk og romantisk, hun tenker alltid på andre og setter seg selv i andre rekke. Hun er rett og slett en oppofrende og pliktoppfyllende ung dame. Jane er som skapt for forloverrollen hun har hatt i alle sine venninners bryllup, og selv mener hun sjansene er små for en lykkelig slutt i sitt eget kjærlighetsliv.

Men når søsteren Tess en dag fanger Janes sjef i kjærlighetens nett, en mann Jane selv er stormende og hemmelig forelsket i, begynner hun for alvor å gå sin egen forlover-for-alltid-livsstil kritisk etter i sømmene. Så møter hun Kevin (James Marsden).

"27 Dresses" har norsk premiere 11.april.