Henry
Henry

- I best form i Europa

- De er i best form i Europa, sier Thierry Henry om Manchester United. Men Barca-stjernen holder Barcelona som favoritt i semifinalen. Se intervju med Henry her!

Både Barcelona og Manchester United gjorde som forventet jobben i onsdagens kvartfinaler. Nå er det duket for gigantoppgjør i semifinalen mellom to av lagene som spiller den vakreste angrepsfotballen i verden.

- Folk vil nok si at Manchester United er favoritter, men det kan vel ingen egentlig si med sikkerhet, sier Henry etter at Schalke ble slått 1-0 på Camp Nou onsdag kveld.

Se intervju med Thierry Henry i videovinduet øverst i saken!

Arsenals tidligere kaptein innrømmer likevel at Manchester United har vist strålende form denne sesongen.

- Dette er en kamp å bli henrykt over, og vi må spille svært bra for vi møter et lag som spiller utrolig fotball. De er i best form i Europa, slår Henry fast.

Advarer mot Ronaldo
Franskmannen advarer spesielt mot Cristiano Ronaldo - spilleren som mange mener kanskje er verdens beste fotballspiller for øyeblikket.

Den dribleglade vingen har totalt scoret 37 mål denne sesongen.

- Manchester United topper Premier League og Cristiano Ronaldo har hatt en helt strålende sesong. Men vi kjenner til hvordan United spiller. De kommer ikke til å overraske oss, konstaterer Thierry Henry.

Barcelonas trener Frank Rijkaard fnyser av ekspertenes påstander om at Manchester United er favoritter til å vinne hele Mesterligaen.

- Jeg snakker aldri om favoritter. Jeg gleder meg til de to kampene mot United, og det er jeg sikker på at også de gjør. Det vil bli to store fotballkamper, så får vi se hva som skjer, mener nederlenderen.

- Vi slår United
Tenåringsensasjonen Giovani Dos Santos føler seg sikker på at Barcelona knuser Uniteds finaledrøm, og får spille sin andre Mesterligafinale på de siste tre sesongene.

- Vi har vist hvilket stort lag vi er, og kan defintivt slå ut United, slår Dos Santos fast.