Alanzinho, Stabæk (Foto: SCANPIX)
Alanzinho, Stabæk (Foto: SCANPIX)

Alanzinho vil skjermes

Alanzinho ville gått inn på topp tre listen over de best betalte tippeligaspillerne om Stabæk hadde takket ja til hans lønnskrav. Brasilianeren mener nå at bæringene bør lønne spillerne sine bedre:

Alt bråket rundt kontraktsforhandline de siste ukene har tatt på Alanzinho. Nå ber brasilianeren om å skjermes.

- Nå vil jeg ha fred og ro og slappe av. Mine medspillere i Stabæk vet at når jeg ikke smiler spiller jeg ikke bra, så de spør meg nå om jeg ikke kan smile litt, sier Alanzinho til TV 2 Sporten.

TV 2 kjenner til at 25-åringen hadde vært en av de tre best betalte tippeligaspillerne om Stabæk hadde godtatt lønnskravet, men Alanzinho mener han er verdt hvert øre og blir såret over grådighetsstempelet.

- Klubber som Brann og Rosenborg har mye penger. Der kan man få 5-6 millioner. Jeg tror at min situasjon hadde vært annerledes om jeg hadde vært i en stor klubb med mer penger.

- Må betale mer
Stabæk ønker å ha en nøktern lønnspolitikk, men Alanzinho mener bæringene bør lønne spillerne sine bedre.

- Hvis klubben vil vinne titler må de lønne spillerne godt så de blir fornøyd og spiller bra, sier brasilianeren.

Alannzinho er svært ulykkelig over at kontraktsforhandlingene med Stabæk ikke førte fram.

- Jeg ble lei meg. Jeg ville bli her. Kontrakten var nesten ferdigforhandlet. Før det siste møtet var jeg nesten sikker på at alt skulle ordne seg. Summen som skulle avgjøre om jeg skulle bli eller ikke var egenlig ganske lik den agenten min og jeg ville ha. Jeg mener klubbledelsen har vært litt for tøff.

At supporterne stemplet han som grådig, har også gått inn på den lille teknikeren.

- Supporterne anklaget meg for å være uærlig. Jeg ble lei meg, fordi jeg liker supporterne og jeg forventet ikke at de skulle gjøre det. De klarte å ta bort smilet fra ansiktet mitt, sier Alanzinho.

Artikkelen oppdateres.