Maktabi og Borg
Maktabi og Borg

Ønsker oss flere barn

Celine Maktabi overtar pappas teppeimperie, men ønsker seg også flere barn.

Celine Maktabi Borg ble i dag offisielt norges nye teppedronning da hun åpnet familiens flaggskipbutikk i Kirkegata i Oslo. Med seg på åpningen hadde hun både pappa Mahmoud Maktabi og ektemann Morten Borg.

Stolt ektemann
- Jeg er veldig stolt av Celine, selv om dette betyr at vi får sett litt mindre til hverandre. Nå blir hun jo forretningskvinne på heltid, sier Morten Borg til «God kveld Norge».

-Men familien betyr alt for meg og er det viktigste, skyter Celine inn. - Jeg har alltid hatt lyst på en stor familie og vil veldig gjerne ha flere barn, sier en åpenhjertig Celine Maktabi til «God kveld Norge».

Vil ha stor familie
Da hun i 2004 giftet seg med Morten Borg, ble hun en del av den utvidede kongefamilien. Morten er far til Kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius (11). Sammen har paret sønnen Lukas (3), og Celine har sønnen Emanuel (8) fra et tidligere forhold.

- Det er klart jeg ønsker meg flere barnebarn, smiler bestefar Mahmoud Maktabi. -Jeg har elleve fra før, men jeg elsker å ha en stor familie og omgi meg med, og jeg elsker barn, så jeg håper Celine og Morten får flere barn. Morten er en veldig bra svigersønn og han er veldig bra for datteren min, avslutter Mahmoud Maktabi.

Hele saken ser du i «God kveld Norge», lørdag kl 21:35.