Gaute Grøtta Grav Farmen
Gaute Grøtta Grav Farmen

Brutal innspurt

I kveld blir det brutalt. Av de fem gjenværende deltagerne, skal tre reise hjem samtidig.

Unni er klar for semifinalen og kan lade krefter og slappe av til lørdag, mens de fem andre må slåss for de to siste plassene.

Den første øvelsen de skal konkurrere i er skogsdrift. Deltakerne får hvert sitt tre som skal felles mot en blink. Den som kommer nærmest senter av blinken, vinner en plass i semifinalen.

Torkel var ikke særlig fornøyd med gårdskonkurransen, og mente den passet best for damer. I ukesoppdraget i skogen var han en av dem som gjorde mest, så i denne øvelsen har han virkelig sjansen til å kvalifisere seg videre.

Men også flere av jentene har vist at de kan håndtere øks og sag – så dette blir en svært spennende konkurranse. Etter trefellinga er altså enda en person klar for semifinalen, sammen med Unni.

Den siste seminfinaleplassen går til den som klarer å holde to melkespann rett ut fra kroppen lengst. Spannene har litt vann i seg, og hvis Torkel ikke har kvalifisert seg til seminfinalen tidligere, vil han få litt mer vann i sitt spann for at dette skal bli en kjønnsnøytral konkurranse.

Melkespann er i utgangspunktet en brutal konkurranse. I dag blir den ekstra ille, for idet en person slipper ned spannet, er han eller hun ute av Farmen – for godt, etter over ni uker på gården...

Klokken 21 i kveld blir det altså klart hvilke tre personer som skal møtes i semifinalen av «Farmen». Unni er allerede klar, men hvem blir de to andre? Vigdis? Ann Kristin? Torkel? Silje? Eller Catharina?

FØLG MED!

Hilsen Gaute