Liveprool
Liveprool

Se Benitez hylle egne gutter

Sjefen roste sine egne etter tidenes thriller på Anfield. Se video!

«Scousers rule the world», sang Liverpool-fansen etter 4-2-seieren over Arsenal og avansement til klubbens tredje Mesterliga-semifinale på fire år mot rival Chelsea. Rødtrøyene har enda til gode å tape noen av de prestisjetunge duellene.

Manager Rafael Benitez er sterk i troen på at heller ikke Avram Grant i 2008 skal klare det José Mourinho aldri maktet å gjennomføre: Å vinne en ren, engelsk semifinale.

- Vi spilte med en sterk tro i vårt spill, og klarte å løfte oss etter hvilen. For i første omgang var vi veldig dårlige. Nå er troen blant spillerne sterk, sier Benitez på pressekonferansen etter det tredje dramaet mot Arsenal på under en uke.

Spanjolen tillot seg å suge noen sekunder på karamellen, selv om formidable og formsterke Chelsea skal bekjempes i første kamp enten 22. eller 23. april. Returkampen på Stamford Bridge spilles en uke seinere.

- Akkurat nå nyter jeg bare seieren. Selve analysen av Chelsea får komme seinere, men det er ingen tvil om at det er et veldig bra lag, understreker en lykkelig Benitez.

Se Avram Grant kommentere seieren over Fenerbache og møtet med Liverpool her:

228688