isuzu D Max (Foto: Isuzu)
isuzu D Max (Foto: Isuzu)
skjermbilde tippeliga manager 460
skjermbilde tippeliga manager 460
monsamjelden
monsamjelden
skjermbil
skjermbil

Bli manager - vinn bil!

TV 2 Sporten kårer Norges beste Tippeliga-manager. Vinneren får en bil til 350.000 kroner!

Se opp for billige etterligninger! TV 2 Sporten presenterer denne sesongen det originale managerspillet for norske fotballentusiaster.

Konseptet Fantasy League ble etablert i England i 1991, og har siden vokst seg til å bli det største og mest populære nettbaserte managerspillet. Nå har Fantasy League laget egen versjon av det originale spillet skreddersydd for den norske Tippeligaen.

Klikk her for å spille Tippeliga-manager!

Hver deltaker får utdelt 100 millioner virtuelle kroner til å sette sammen et slagkraftig mannskap bestående av spillere fra Tippeligaen. Før hver serierunde plukker man ut en startellever, og scorer poeng basert på spillernes prestasjoner i Tippeliga-kampene.

Når sesongen er over kårer vi Norges beste Tippeliga-manager. Vinneren stikker av med en splitter ny Isuzu D-Max – en sprek firhjulstrekker til en verdi av 350 000 kroner.

monsamjelden
monsamjelden

Hver måned kårer vi dessuten Månedens Manager. Vinneren her kan hente hjem en 32 tommers Bravia LCD-flatskjerm fra Sony til en verdi av 10.000 kroner.

Det er også flotte premier til de beste managerne i henholdsvis vår- og høstsesongen.

Og det beste av alt – spillet er helt gratis!

Du kan også kjempe om heder og ære mot kamerater, kolleger eller familiemedlemmer i de populære privatligaene. Er du venneflokkens beste Tippeliga-manager?

Registreringen og overgangsmarkedet åpnet 28. mars, men poengscoringen starter ikke før 3. serierunde – lørdag 12. april. Det er likevel ikke noe å nøle med. Du kan benytte de to første ukene til å gjøre deg kjent med spillet, opprette privatligaer og kjøpe og selge spillere. Frem til 12. april er det ingen begrensninger på overganger.

Klikk her for å spille Tippeliga-manager!

PS! Grunnet en liten teknisk feil er noen få spillere listet opp under feil klubb. Dette vil bli ordnet om få dager, og i god tid før alvoret starter 12. april.

skjermbilde tippeliga-manager 460
skjermbilde tippeliga-manager 460

skjermbil
skjermbil