Ovnsbakt fylt squash

Servert med grønn salat

Varm stekeovnen til 225oC.
Skyll og del squash i to på langs.
Bruk en skje og ta ut innmaten og finhakk denne.
Legg de uthulte squash på bakepapirkledt stekebrett, pensle med olivenolje dryss på salt,
og stek i varm stekeovn i 6-7 min, mens fyllet lages.

Se del 2 her

421145

Rens og finhakk løk og hvitløk, surr mykt i olje.
Ha i karbonadedeig og smuldre opp med en gaffel.
Tilsett ”innmat” av squash stek i 3-4 min.
Tilsett tomatpure og la surre et par min før hermetiske tomater tilsettes sammen med kraft, salt og krydder.
Kok opp og la trekke uten lokk i minst 10-12 min.
Legg stuingen i de forstekte squashhalvdelene og dryss over ost.
Gratiner under grillen eller høyt i varm stekeovn..

Server med en grønn salat.

Se del 3 her:

421146