Stabækbanner
Stabækbanner

Tar avstand fra Alanzinho-hets

Alanzinho ble hetset og kalt grådig av sine egne supportere på Nadderud i går. Både Ingebrigt Steen Jensen og Daniel Nannskog mener fansen gikk for langt

- For dager siden elsket alle meg, nå hater alle meg. Det er veldig vanskelig, jeg sov ikke godt i natt, sier Alanzinho.

Han har fått fansen i mot seg etter at han takket nei til å bli Stabæks best betalte spiller.

"Grådighet er en synd. Syndere kommer til helvete", var banneret Stabæk-fansen møtte ham med på Nadderud i går.

SPILL TIPPELIGA-MANAGER GRATIS HER OG VÆR MED I KAMPEN OM EN ISUZU D-MAX TIL 350.000 KRONER.

Nannskog: - Gikk for langt
- Jeg er ikke fornøyd med det, sier Daniel Nannskog.

- Bør fansen beklage overfor Alanzinho?

- Ja, jeg synes det gikk for langt.

Men Stabæksupporterne har ingen planer om å be ballmagikeren om unnskyldning.

- Han er vant til at vi hyller ham stort, og da blir fallhøyden veldig stor, sier Tonje Asmyhr, leder i Stabæk Support.

- Banner i kjerka
Også "Mister Stabæk", Ingebrigt Steen Jensen, reagerer sterkt på fansens behandling av Alanzinho. I et innlegg på klubbens nettside refser han supporternes oppførsel på Nadderud søndag.

- Selv hadde jeg fysisk vondt da jeg så Alan jogge over gresset, bort til ”sin” side i 2. omgang, rett foran banneret som – i hvert fall indirekte – ba ham dra til helvete. Der løp en liten brasiliansk gutt, dypt troende, til sine egne og ble møtt med en utilslørt fordømmelse. Foran dem skulle han prestere i en viktig annenomgang. Utrolig nok klarte han det. Like vondt gjorde det å se Alan gå duknakket inn i garderoben etter kampslutt; han som vanligvis smiler aller bredest og jubler mest når gutta tar bølgen foran både senior- og juniorfansen. Han ble sendt ut igjen for å delta i feiringen, men det var lett å se at han ikke følte noen glede ved det, skriver Steen Jensen, som understreker at han undertegner innlegget som privatperson.

- Uansett hva man måtte mene om de lønnskravene Alan og hans agent er kommet med – og jeg har sterke meninger om dette, helt på linje med dem klubben har tatt konsekvensen av – synes jeg det er langt over streken å forsøke å knekke en egen spiller, som treneren vår har valgt ut til å ta på seg drakta og prestere både for lag og lagkamerater. Og i hvert fall ikke av våre egne, skriver Stabæks utnevnte inspirator.

SEND "PLING" TIL 1984 FOR GRATIS SCORINGSVARSEL FOR DIN FAVORITTKLUBB.