Lillestrøm, rødt kort
Lillestrøm, rødt kort

Her ser LSK gult og rødt - igjen

Lillestrøm ble døpt «verstingklubben» forrige sesong, og lovet bot og bedring i år. Men har de skjerpet seg? Se video og døm selv!

Lillestrøm-spillerne pådro seg totalt 32 gule og seks røde i løpet av fjorårets 26 Tippeligakamper.

Det førte til at Åråsen-klubben gjentatte ganger har lovet bot og bedring denne sesongen.

- Vi må i hvert fall skjerpe oss fra i fjor. I fjor var det for mye kort og for mye folk som måtte sone, inkludert meg selv. Så den biten får vi skjerpe opp litt, så får vi se hvordan det ender, sa Frode Kippe til TV 2 Sporten foran søndagens oppgjør mot Stabæk.

SPILL TIPPELIGA-MANAGER GRATIS HER OG VÆR MED I KAMPEN OM EN ISUZU D-MAX TIL 350.000 KRONER

Også Bjørn Helge Riise kunne ikke få understreket nok hvor viktig det var for klubben å bli kvitt «verstingstempelet».

- Vi bidro jo til det stempelet selv. Vi fikk mange unødvendige gule kort på grunn av munnbruk og skubbing. Denne sesongen skal vi luke bort dumme gule kort, lovet han.

- Men at vi får gule kort i taklinger og lignende, er jo ikke noe vi kan få gjort så mye med, poengterte Riise i et intervju med TV 2 Sporten på La Manga.

Topper kort-statistikken
Men etter to serierunder av 2008-sesongen, topper Lillestrøm igjen kortstatistikken med tre gule og ett rødt kort. Mot Stabæk så Khaled Mouelhi rødt - uten at LSK-trener Tom Nordlie protesterte nevneverdig fra trenerbenken.

Det ser nemlig ikke ut som om LSK har gjort hjemmeleksen ordentlig når det gjelder å bli kvitt «kortproblemene».

Men det var heller ikke hovedfokuset dagen etter nederlaget mot Stabæk.

- Vi ønsker å finne konklusjonen på hvordan vi totalt sett kan fremstå på en annen måte, forteller LSK-trener Tom Nordlie.

I videovinduet øverst i saken kan du se Lillestrøms gule og røde kort hittil i sesongen. Mener du «Kanarifuglene» har skjerpet seg? Diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

SEND «PLING» TIL 1984 FOR GRATIS SCORINGSVARSEL FOR DIN FAVORITTKLUBB