Silje Hvarnes Unni Torve og Ann Kristin Loraas
Silje Hvarnes Unni Torve og Ann Kristin Loraas

En jente vinner Farmen!

For første gang i «Farmen»-historien, blir det en kvinnelig vinner. Unni Torve, Silje Hvarnes og Ann Kristin Loraas er klare for semifinale! SE BILDER

Torkel Torve var den siste gutten igjen på gården, da han til slutt måtte gi tapt for de andre jentene i kampen om semifinaleplass. Dermed er det klart at det måtte gå fem år før det ble en jente som skulle kjempe seg helt til topps i konkurransen, og ta med seg hytte og bil hjem til en verdi på over én million kroner.

SE EKSKLUSIVE BILDER NEDERST!

Silje-Hvarnes-Farmen-feller tre
Silje-Hvarnes-Farmen-feller tre

Tøff kamp
Unni kom seg til semifinalen allerede på mandag, og har derfor hatt noen late dager på Bøenseteren, mens de andre deltakerne har kjempet seg videre. I de to siste konkurransene i kampen om semifinaleplass, ble det kjempet i presisjonsfelling av tre og melkespannholding. For Silje ble det en broket vei videre.

Under konkurransen som testet ut hvordan deltakerne hadde tilegnet seg kunnskaper i skogsdrift, klarte Silje som første deltaker ut, å treffe blink. Deltaker etter deltaker klarte ikke å få treet til å gå dit de ville, og optimismen var stor for Skien-jenta. Men når siste kvinne ut, Ann Kristin Loraas, skulle felle treet, traff også hun blink, og det hele måtte avgjøres med omkamp den påfølgende dagen.

Ann Kristin ble andre semifinalist, etter å nok en gang treffe blink med tømmerhogsten.

Les også: Torkel svarer deg

Les også: Møt Vigdis på nettreff

Les også: Catharina møter deg på nett

SE EKSKLUSIVE BILDER NEDERST!

SEMIFINALE: Det så lenge ut som Catharina skulle ta seg helt til finalen. Semifinalegrenen var melkespannholding.
SEMIFINALE: Det så lenge ut som Catharina skulle ta seg helt til finalen. Semifinalegrenen var melkespannholding.

Melkespannholding med melkesyre
Den siste konkurransen skulle teste utholdenheten til de sultne og magre deltakerne. En etter en gir de opp. Først Torkel, deretter Catharina, og til slutt er det Vigdis som må gi tapt for den tapre Silje som endelig kan juble over en plass i semifinalen.

Semifinale og finale
Lørdag er det klart for en spennende avslutning på «Farmen». Først skal de tre semifinalistene bli til to finalister, ved å konkurrere i en praktisk og en balanse- og utholdenhetskonkurranse. Finalen består av både en sosial- og en kunnskapskonkurranse, hvor vi til slutt står igjen med vinneren av «Farmen» 2008!

Se hva som skjer i finalen:

Hele «Farmen» kan du se på TV 2 Sumo. (Betaltjeneste)

Nettreff med vinneren
Vil du møte den heldige vinneren av «Farmen», kan du gå inn på tv2underholdning.no og sende inn spørsmål allerede fra kl 21.00 på lørdag. Vinneren svarer deg søndag kl 12.00!