Peter Crouch, Liverpool (Foto: SCANPIX)
Peter Crouch, Liverpool (Foto: SCANPIX)

- Må være realistisk

Peter Crouch sliter med lite spilletid i Liverpool og ser ikke for seg en fremtid på Anfield.

Fernando Torres har vært strålende på topp for Liverpool denne sesongen. Det har gått ut over Peter Crouch som har fått svært lite spilletid av manager Rafael Benitez. Spanjolen har i tillegg kun benyttet en spiss den siste tiden. Den lange spissen har kun startet i syv kamper så langt.

- Elsker klubben
27-åringen fikk en sjelden mulighet fra start mot Arsenal lørdag, og han scoret Liverpools eneste mål i 1-1 kampen på Emirates.

Crouch er ikke fornøyd med benketilværelsen.

- Jeg ville elsket å bli her. Det er en fantastisk klubb og jeg elsker alt ved den. Men jeg må være realistisk, sier han til Sky Sports.

- Velger Torres
Spissen sier at han må tenke på sine internasjonale ambisjoner.

-Hvis jeg vil spille for England, eller fortsette på dette nivået er jeg avhengig av å spille fast. Det gjør jeg ikke for øyeblikket. Jeg må se på situasjonen, men det gjør jeg ikke før etter sesongen. Nå konsentrerer jeg meg fullt og helt om å vinne noe for Liverpool, og om å spille en rolle på slutten av sesongen.

Selv om han scoret mot Arsenal i ligaen regner han ikke med å starte i Mesterligaen mot The Gunners tirsdag.

- Det er temmelig sikkert at jeg ikke kommer til å starte. Hvis manageren kun vil ha en spiss er det mer sannsynlig at han velger Torres. Det gjør han rett i, for Torres har vært fantastisk denne sesongen.

SEND «PLING» TIL 1984 FOR GRATIS SCORINGSVARSEL FOR DIN FAVORITTKLUBB