Alanzinho Portrett (Foto: SCANPIX)
Alanzinho Portrett (Foto: SCANPIX)

- Alanzinho-kontakt med VIF og LSK

Alanzinho har brutt forhandlingene med Stabæk. Ifølge bæringene har brasilianerens agent allerede vært i kontakt med Vålerenga og LSK.

Se og følg Stabæk - Lillestrøm i TV 2 Sportens nye kampsenter

- Vi vet at han har snakket med Lillestrøm, og så vidt vi vet har han også kontaktet Vålerenga, sier Einar Schultz, som er medlem i Stabæks sportslige utvalg.

Stabæk har betalt reise og opphold for den brasilianske agenten Marcelo de Almeida i forbindelse med Alanzinho-forhandlingene. At Almeida har benyttet oppholdet til å markedsføre midtbanejuvelen til andre Tippeligaklubber faller ikke i god jord på Nadderud.

- Han kommer som vår gjest og på vår regning, så vi er ikke veldig imponert over det, sier Schultz.

Velger du Tarik eller Thorstein på topp? - Spill Tippeliga-manager gratis - vinn Isuzu D-Max til 350.000 kroner

Brøt forhandlingene
Alanzinho har forhandlet med Stabæk om ny kontrakt hele uken. Fredag kveld ble det klart at ballartisten ikke godtar klubbens siste tilbud.

-Vi har strukket oss lenger enn vi har gjort noen gang i Stabæk. Tilbudet ville gjort Alanzinho til lønnstopp, sier Schultz.

Stabæks kontrakt med Alanzinho går ut til høsten. Dermed kan midtbanejuvelen ende opp som bosmanspiller etter sesongen, om han ikke blir solgt til sommeren.

- Vi er ikke veldig optimist når det gjelder Alanzinho. Han og agenten har høyere forventninger enn de burde ha. Tilbudet er endelig i denne omgang. Nå må vi bruke tid på resten av laget. Vi kommer definitivt ikke til å gjøre noe mer i løpet av vårsesongen, sier Schultz.

Fikk tilbud om 2,8 millioner
Etter det TV 2 erfarer var det endelige tilbudet fra bæringene en pakke på om lag 2,8 millioner kroner i året. Men brasilianeren skal også ha fremmet et krav om ekstraytelser i tillegg til lønnspakken - og det var dette som fikk klubbledelsen til å sette ned foten

Etter det TV 2 Sporten kjenner til er Alanzinho svært skuffet over at det ikke ble enighet.

Ved å sende «PLING» til 1984 mottar du TV 2 Sportens gratis scoringsvarsel for nettopp din favorittklubb.