Thomas Harald Seim Senkveld (Foto: Beate Larsen)
Thomas Harald Seim Senkveld (Foto: Beate Larsen)

Operaduell og Varg Veum

Det blir en stjernespekket «Senkveld»-sending når skuespillere, komikere, artister og en astronaut inntar studio hos Thomas og Harald.

Den svensk-norske astronauten Christer Fuglesang kommer til «Senkveld». Han ble den første skandinav i rommet da han i desember 2006 var med romferga Discovery opp til den internasjonale romstasjonen ISS. Der utførte han blant annet to såkalte «spacewalks» for å reparere vitale deler av romstasjonen.

Nå har han skrevet boka «13 døgn i verdensrommet» og er i Norge for å besøke Thomas og Harald.

Les også: Delta i duell mot Thomas og Harald

Kinoaktuell gjest
Den fjerde filmen om Varg Veum, «Falne engler», har premiere på fredag. Hovedrolleinnehaver Trond Espen Seim har så og si blitt Varg Veum i løpet av innspillingsperioden og «Senkveld»-guttene gleder seg til å høre hva Seim har opplevd nå som alle opptakene er ferdige.

trond_230
trond_230

Fargerik artist
Mariann Thomassen ble allemannseie da hun var dommer i sist runde av Idol. Men før TV-suksessen brukte hun all tid på bandet Surferosa, noe hun også har gjort siden. Nå er bandet klare med albumet «The Beat On The Street».

Vi får TV-premiere på den nye hiten «Open Your Eyes».

Komikertrio
Gjennom vinteren har de presentert norsk humors mest spennende prosjekt; «Uti vår hage 2». Nå samler de serien på DVD og legger ved en haug med ikke sendt materiale.

Vi snakker selvfølgelig om Atle Antonsen, Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

Opera-duell
Senkveldduellen denne uka er mot nettopp Atle Antonsen og Harald Eia. Denne gangen var utfordringen å synge operaduett på scenen til den nye operaen foran en fullsatt sal og med fullt orkester! Stykket de sang skal settes opp til høsten og dommerne fra operaen skal vurdere hvilket av parene som gjorde best jobb.

De skal altså gi oss svaret på; Hvem er best til å synge opera?

Les flere «Senkveld»-saker her