torkel og geir ove farmen
torkel og geir ove farmen

Hvem ryker før finalen?

Det er snart klart for finaleuke på «Farmen», men før det skal nok en deltaker ut. Hvem blir det?

De gjenværende deltakerne har litt å stri med i den siste ordinære uka på «Farmen». Flere er syke, ukesoppdraget går trått, og matmangelen tærer på de siste kreftene. Men viljestyrken er det ikke noe å si på. For snart er det klart for finale.

Siste tvekamp
Det ble en guttekamp i sesongens siste tvekamp. Geir OVe Johnsen er valgt til førstekjempe, og dermed skal de to siste guttene ut i kamp. Geir Ove er kjent for å være en sterk arbeidsmann, mens ingen helt vet hvor de har Torkel. Har han mer krefter enn det jentene tror? Hva de to skal kjempe i, er det opp til Torkel å bestemme. Mange tror nok at han vil velge kunnskap, men både øksekast og staurbæring har vært oppe som alternativer.

Men det store spørsmålet er: Vil «Farmen»-paret bli splittet, eller er det Unni som må se sønnen sin gå ut porten?

Hvem det blir som kom langt i konkurransen, men som akkurat ikke nådde fram til finaleuka, ser du på «Farmen» lørdag 5. april kl 20.00.

Førstekjempe-valget ser du her:

226785

Kritisk matsituasjon
Etter å ha spist fordervet kjøtt, er mange syke, og Silje sliter skikkelig med magesmerter. Matsituasjonen er prekær, så til tross for sykdom, jobber deltakerne på for å få godkjent ukesoppdraget. Godkjent betyr klingende mynt i kassa, og masse mat på markedet. I verste fall blir det en ekstra tøff finaleuke med grøt, grøt og atter grøt.

Les også: Ukesoppdrag 9

Se den spennende episoden av «Farmen» på TV 2 lørdag 5. april kl 20.00. Denne episoden vil du ikke gå glipp av!