Romaa (Foto: VINCENZO PINTO, © vip/lc)
Romaa (Foto: VINCENZO PINTO, © vip/lc)

- Ronaldo kommer til Real

Bernd Schuster er overbevist om at Cristiano Ronaldo vil signere for Real Madrid om noen få år.

Manchester Uniteds ballmagiker Cristiano Ronaldo er kanskje verdens beste fotballspiller for øyeblikket.

I helgen scoret han med hælen mot Aston Villa i Premier League, og mot Roma brukte han hodet i Mesterligaen. Headingen som ga Manchester United ledelsen 1-0 var i den ypperste verdensklasse.

- Det føltes godt å score et mål som hjalp laget. Vi ønsker å vinne Mesterligaen denne sesongen, slo en ubeskjeden Ronaldo fast overfor MUTV etter oppgjøret Manchester United vant 2-0.

- Verdens beste!
Men i løpet av de neste årene kan Ronaldo dukke opp på Old Trafford i Real Madrid-trøye. Portugiseren har aldri lagt skjul på sitt ønske om å teste sine ferdigheter i spansk fotball.

Og Real Madrid har lenge stått klar med åpne armer for å ønske ham velkommen til klubben.

Real Madrids trener Bernd Schuster er overbevist om at 23-åringen kommer til å signere for den spanske storklubben om noen få år.

- Ronaldos form for øyeblikket er 10 av 10, han er verdens beste, men jeg ser ikke at Manchester United er interessert i selge, sier en realistisk Schuster til den spanske avisen AS.

- På kort sikt ser jeg at det ikke blir aktuelt, men dette kan jeg si dere: Om noen få år er jeg sikker på at Ronaldo vil ikle seg den hvite trøyen på Bernabeu.

- Han kommer til oss
Schuster legger ikke skjul på at han er en av Ronaldos kanskje største fans.

- For meg har Cristiano Ronaldo allerede tatt over Kakas trone som verdens beste spiller. Og en dag, vil han spille for oss, mener Schuster.

Tiden vil vise om Schuster får drømmen i oppfyllelse.