Gabrielle_680 (Foto: ANDREW SOUTHAM, © LCJ)
Gabrielle_680 (Foto: ANDREW SOUTHAM, © LCJ)

Kampklare damer

Gabrielle frykter for sitt eget liv på båttur med Victor i "Frustrerte fruer" på TV 2 i kveld, kl. 21:40.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Victor Lynette har vunnet kampen mot kreften, men står nå overfor en helt annen kamp - mot sine egne søstre. Lynette har satt stor pris på å ha moren boende hos seg mens hun var syk, men nå hun klar for at moren skal flytte ut. Problemet er bare at moren er husløs, blakk og ingen av Lynettes to søstre, Lydia og Lucy, vil ha henne boende hos seg. Men Lynette gir seg ikke uten kamp.

Omskjæring eller ei?
Bree er omsider 'nybakt' mamma, og sammen med Orson skal de oppdra Danielles baby som sin egen. Under en middag med Susan og Mike oppdager imidlertid Bree at Orson har litt andre synspunkt på babyens oppdragelse. Bree er nemlig fast bestemt på at babyen skal omskjæres, noe Orson er sterkt imot. Samtidig, under middagen, oppdager Bree at Mike skjuler en mørk hemmelighet for Susan.

Gabrielle aner fare
Gabrielle er gjenforent med Victor, men aner ikke at han vet alt om affæren med Carlos. Ikke før Victor inviterer henne ut på båttur i det åpne hav, begynner Gabrielle å mistenke at noe er i ferd med å skje. Det ligger an til en svært dramatisk båttur for en av dem.