Tom Nordlie, LIllestrøm (Foto: SCANPIX)
Tom Nordlie, LIllestrøm (Foto: SCANPIX)

- Tromsø var mye bedre enn oss

Tom Nordlie synes Tromsø var best. Vidar Riseth var ikke enig med sjefen.

Lillestrøm - Tromsø 1-1

- Resultatmessig får Lillestrøm det første poenget mot Tromsø på år og dag. Vi skulle ønske det ble tre, men i dag er Tromsø mye bedre enn oss i første omgang. I andre omgang synes jeg det var jevnere, oppsummerer Tom Nordlie.

For Lillestrøm hadde ikke slått Tromsø i de ni siste gangene lagene har møttes. Og Tromsø sto med tre strake seirer på Åråsen.

- Tromsø har vært en hard nøtt for Lillestrøm. Det er ikke fordi vi har et Tromsø-kompleks, men fordi de er et mye bedre lag enn det menigmann og tanta på Tveita tror, sier Tom Nordlie etter kampen.

Reaksjoner etter kampen her (saker fortsetter under videovinduet):

224895

Vidar Riseth fikk være kaptein i sin første offisielle kamp for Lillestrøm. Etter kampen hadde han en helt annen oppfatning av kampen enn sin egen sjef.

- Jeg følte at vi, spesielt i første omgang, var det beste laget, sier LSK-debutanten.

Lykketreff
Et lykketreff av Simen Brenne, snille stolper og ineffektive Tromsø-spisser så ut til å begrave kanarifuglenes TIL-spøkelse.

I kampens tolvte spilleminutt sendte midtbanespilleren nemlig avgårde et vådeskudd som traff stolpen, ballen slo i ryggen på TIL-keeper Sead Ramovic og trillet inn i nettet.

Se målet under.

224803

Det var omtrent det eneste Lillestrøm hadde å by på foran gjestenes mål.

Ineffektive Tromsø
For ellers var det var Tromsø opp og i mente. En Sigurd Rushfeldt i god, gammel scoringsform ville gått av banen med minst to nettkjenninger.

Se en av Rushfeldts misser under.

224801

Tommy Knarvik traff stolpen og skulle kanskje også hatt straffespark da han ble lagt i bakken av Vidar Riseth.

Se stolpeskuddet under.

224818

Men midtveis i andre omgang gjorde Steinar Nilsen en genistrek. Midtbanespilleren Douglas Sequeira ble sendt på banen som spiss.

- Tromsø bedre enn oss
Tolv minutter før slutt sørget kostarikaneren for at Tromsøs rekke uten tap mot Lillestrøm nå er på ti kamper.

Se målet under.

224833

Selv om Tromsø var det klart beste laget, var Steinar Nilsen rimelig fornøyd. Han hadde sett samme kamp som Nordlie.

- Jeg synes vi hadde fortjent seieren. Vi spilte en fantastisk første omgang og en bra andre omgang. Vi spiller en bra kamp på en veldig vanskelig arena. Åråsen er en av de verste banene å spille på for et bortelag, sier TIL-treneren.