Sembal_680 (Foto: Bjørn Erik Larsen)
Sembal_680 (Foto: Bjørn Erik Larsen)

Brann mot FFK

Fjorårets gullvinnere åpner sesongen hjemme mot Fredrikstad. Se kampen på TV 2 i kveld kl. 19:55.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Øyvind Alsaker går noen hektiske måneder i møte. Over 50 kamper skal den rutinerte fotballkommentatoren kommentere i løpet av sesongen. I kveld er det Tippeliga-premiere på TV 2.

Med oppgjøret mellom Brann og Fredrikstad, foran et Brann stadion i Bergen fullsatt av ekstatiske fans med fjorårets gullmedaljer friskt i minne, sparkes Tippeligasesongen 2008 i gang på TV 2.

- Det er fantastisk gøy å åpne på TV 2 med de regjerende mestrene foran egne fans når de nå starter på sesongen der de skal prøve å forsvare klubbens første gull på 44 år, smiler den engasjerte kommentatoren.

Han er spent på hvordan bergenserne klarer seg uten fjorårskaptein Martin Andresen.

- Vi får første indikasjon på hvordan Brann skal greie seg uten Andresen i kveld. Det ligger an til en perfekt, underholdende fotballkamp når Fredrikstad tar turen til Bergen. Fredrikstad kan nok bite godt fra seg, mener Alsaker, som har Nils Johan Semb ved sin side i kommentatorboksen på Brann stadion.

Alsaker gleder seg stort til den norske fotballsesongen starter igjen.

- Ja, det er godt å være i gang igjen. Jeg kommenterte noen kamper fra La Manga, men det blir liksom ikke det samme med treningskamper og tomme tribuner. Sånn sett er kveldens kamp helt perfekt - det er gøy å være på et sted der rammen er så god som på Brann stadion i Bergen, sier Øyvind Alsaker.