Ronaldo
Ronaldo

- Skriver om murens historie

Ronaldos frisparkfot kan sikre ny klubbrekord - og skrive et nytt stykke fotballhistorie i samme slengen.

Følg Premier League i TV 2 Sportens nye kampsenter

Med 35 scoringer totalt denne sesongen - sist mot Aston Villa lørdag - er Cristiano Ronaldo allerede en av de største stjernene i Manchester Uniteds meritterte historie.

Jakter Law-rekord
Finner han nettmaskene ytterlige elleve ganger før sesongslutt, sikrer han seg i tillegg et eget kapittel i rekordbøkene på Old Trafford.

Spill Tippeliga-manager gratis - vinn Isuzu D-Max til 350.000 kroner

Portugiserens vanvittige scoringsteft gjør at Denis Laws klubbbrekord på 46 mål på en sesong står i fare for å bli slettet.

- Skriver om historien
Med 26 mål på 26 seriekamper er Ronaldo fullt kapabel til å nå milepælen, skal vi tro klubbkollega John O'Shea. Ikke minst takket være sin utsøkte frisparkfot.

- Han er kommet til det punktet hvor han kontinuerlig treffer der han vil. Ballens svingninger gjør at keeperne bare må holde hendene i været og innse nederlaget. De vet rett og slett ikke hvor de skal gjøre av seg, sier O'Shea til AFP.

Iren tror Ronaldo fort kan komme til å tvinge frem drastiske tiltak på frispark imot hos motstanderne.

- Kanskje får vi se lag legge om til en ny taktikk i spill mot ham, hvor de former en mur og i tillegg har en mann på mållinjen. For øyeblikket er en mur alene simpelthen ikke nok, mener O'Shea.

Gratis scoringsvarsel for ditt lag. Send «PLING» til 1984.