brann jubel
brann jubel

- Klart vi tar gull!

Brann-fansen er overraskende nok ikke uenig med TV 2 Sportens fotballekspert Nils Johan Semb.

Etter å ha analysert hvert eneste lag ned til fingerspissene de siste to ukene er dommen fra Nils Johan Semb og Øyvind Alsaker klar:

Gullet i 2008 går til Brann - tett fulgt av Rosenborg.

LES: Derfor vinner Brann nytt gull

Brann-fansen er i likhet med Semb overbevist om at Brann går en ny gullsesong i møte.

- Helt greit at han tipper oss på gull, for å si det sånn, ler Brann-bataljonens leder Frode Hellebø.

Og fortsetter:

- Vi tror naturligvis på gull vi også. Vi har minst like bra lag som i fjor. Får vi i tillegg overkommelig motstand kvalifiseringen til Mesterligaen er sjansene store for at det blir gruppespill i turneringen. Det vil utvikle Brann videre, sier han til TV 2 Sporten.

- Ingen betydning
Branns store innpisker på banen Martin Andresen er forsvunnet til erkerival Vålerenga. Men midtbaneterrieren er ikke nevneverdig savnet i Bergen.

- At Martin har forsvunnet har ikke noen stor betydning. Vi har en bred stall med dobbel dekning på de fleste plasser, slår Hellebø fast.

Se oppsummering av Branns gullsesong i fjor i videovinduet (artikkelen fortsetter under):

224331

Pressen i Bergen har heller ikke vist klokketro på trener Mons Ivar Mjelde. Men fansen støtter den sindige ostringen fullt ut.

Hyller Mjelde
Bataljonen er overbevist om at Mjelde er rett mann til å lede Brann til et nytt gull.

- Han er en av de trenerne som har størst suksess med Brann noensinne. Det er ikke mange andre trenere som kan vise til den suksessen han har hatt, med både cupgull og seriegull, minner Bataljonen-lederen om.

- Dessuten har Mjelde vokst med oppgaven og kanskje blitt mer autoritær. Vi har stor tro på Mjelde, konkluderer Hellebø.

- Hvem blir Branns argeste rivaler i gullkampen?

- Det vil vel være Lillestrøm og Viking, slik jeg ser det. Stabæk kommer også til å henge seg med, svarer supporterlederen.

Tror ikke på Andresen
- Du har altså ikke troen på Martin Andresens prosjekt i Vålerenga?

- Nei, der blir det for mye kokker. Jeg tror ikke norsk fotball er klar for et slikt opplegg som Andresen kjører i Vålerenga. Og når de kommet til Bergen 16. mai, vil de ikke akkurat bli godt mottatt, sier Hellebø.