senkveld 1024
senkveld 1024

Dorthe snakker ut

I kveldens «Senkveld» åpner Skappel seg for gutta og prater om den mye omtalte musikkvideoen.

I den sensurerte musikkvideoen som Dorthe Skappel rappet i på sesongpremieren av «Manshow», går det hardt utover kollegaene i TV 2. Hun har til nå vært ordknapp i sine uttalelser, men i kveld leverer hun alt til Thomas og Harald.

Se den tøffe rapvideoen med Dorthe her!

Hemningsløs

Vi møter også Håvard Lilleheie som er programleder for det kontroversielle programmet «Manshow» . Her kan vi nok vente oss noen sprell og morsomme samtaler!

Ekte hardhaus

Verdens beste freestyle motocrosskjører skulle egentlig startet sesongen neste helg, men Ailo Gaup er igjen plaget av skader. Skulderen har vært ute av ledd sju ganger og han har nå vært igjennom så mye at medisinsk personell vil analysere kroppen hans for å forske på hva som egentlig skjer. Thomas og Harald gleder seg til å møte en ekte hardhaus.

Vi møter også Heidi Gjermundsen Broch som helt i det stille har blitt en av teaterscenens mest brukte og anerkjente navn. De siste årene har hun hatt store roller i oppsetninger som «Ronja Røverdatter», «My Fair Lady», «Piaf», «Bør Børson Jr.» og «An-Magritt». Nå er hun klar for en ny, stor rolle i «Tolvskillingsoperaen på Det Norske Teatret, og gjør et sjeldent intervju i «Senkveld».

Senkveldduellen

Ukas Senkveldduell er mot eventyrerne Alex Rosén og Jarle Andhøy. Sammen har de trosset vær og vind i båten Berserk og i konkurransen holder vi oss på sjøen, nærmere bestemt Oslofjorden. Der har Thomas og Harald konkurrert mot gutta i kanopadling. Oppgaven var å padle fortest mulig fra Nesoddtangen til Rådhuskaia i en åpen kano som ikke vanligvis begir seg ut på åpen sjø.

Her kan du et lite klipp fra kveldens duell:

224393