åge hareide (Foto: Scanpix)
åge hareide (Foto: Scanpix)

- Ingen snill kosepus

Visekaptein Brede Hangeland slår tilbake mot kritikken av Åge Hareide.

Etter Norges begredelige 1-3-nederlag mot Montenegro - som er ranket som nummer 175 på FIFA-rankingen - rettet Erik Solér kraftig kritikk mot landslagssjef Åge Hareide.

- Han er en fremragende trener, som har vist strålende resultater med både Rosenborg, Helsingborg og Brøndby. Men han må gå tilbake til den gamle Hareide, og stille hardere krav. Åge må finne tilbake til den strenge Åge, og gi blaffen i å opptre rolig og sindig i forhold til media, spillere og sine omgivelser, uttalte fotballekspert og tidligere landslagsspiller Erik Solér i Viasat 4s studio.

- Åge kan ikke spille for oss
Nå slår Norges visekaptein Brede Hangeland tilbake mot kritikken. Fulham-stopperen mener Åge Hareide på ingen måte er blitt for snill på sine eldre dager.

- Nei, jeg synes absolutt ikke, slår Hangeland fast på TV 2 Sportens spørsmål på om Åge Hareide er blitt «en snill kosepus».

Hangeland fortsetter:

- Klart ingen blir imponert når vi taper 1-3 mot Montenegro. Men Åge kan ikke spille kampen for oss. Det er vi ute på banen som må gjøre jobben,

- Frustrerende
Norge skulle reise seg etter 0-3-ydmykelsen mot Wales i den forrige treningskampen. Men mot Montenegro ble det ny fiasko.

- Klart det er frustrerende å tape kampen på en slik måte. Montenegro scoret etter noen spesielle mål, og det er arbeidsuhell vi må luke bort. Slik vi spilte før pause var langt fra godt nok, mener han.

Norges ferskeste Premier League-proff tar likevel med seg noe positivt fra kampen. Andreomgangen endte tross alt 1-1.

- Da Steffen Iversen kom inn i andreomgang ble det bedre. Det må vi ta med oss videre, sier Hangeland.

Som har full tillit til landslagssjef Hareide.

PS: Brede Hangeland overtok kapteinsbindet for Norge etter at Martin Andresen ble byttet ut ved pause.

Si din mening om landslagets prestasjon i feltet under!