FRISKMELDT: Tonje Larsen er kvitt skaden, og spiller semifinalen i cupvinnercupen mot Podravka i morgen.  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
FRISKMELDT: Tonje Larsen er kvitt skaden, og spiller semifinalen i cupvinnercupen mot Podravka i morgen. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Larvik klar for finalen

Larvik er klar for finalen cupvinnercupen etter en thrilleravslutning i Bergslihallen.

Larvik - Podravka 33-30

Tonje Larsen & co tapte med to mål i Krotia, men så ut til å ha full kontroll på Podravka hjemme i Bergslihallen lørdag. På det meste ledet Larvik med 11 mål, og spillerne så ut til å tenke at det hele var avgjort. Men utover i 2. omgang spiste kroatene opp ledelsen litt etter litt. Et halv minutt før slutt hadde Larvik bare de nødvendige tre målene på Podravka - som fikk en gyllen mulighet til å sikre seg avansement i sluttsekundene. Men Kari Mette Johansen forstyrret Podravkas kantspiller så mye at skuddet gikk over mål. Spørsmålet er om kroatene ble snytt for en straffe og mulig finale.

- Ekstra morsomt
- Om det er en liten dytt så får de tåle det. Nå er lettelsen stor. Finalen ville vi ha, sier Kari Mette Johansen til TV 2 Sporten.

- Vi spiller en veldig god 1. omgang, men var dårlig i 2. omgang - spesielt i forsvar, sier Tonje Larsen.

- Det er ekstra morsomt at vi vinner med akkurat den marginen vi trenger, sier Linn-Kristin Riegelhuth, som ble Larviks toppscorer med 11 mål.

Den første finalen spilles 17. mai.