Larvik klar for finalen

Larvik er klar for finalen cupvinnercupen etter en thrilleravslutning i Bergslihallen.

FRISKMELDT: Tonje Larsen er kvitt skaden, og spiller semifinalen i cupvinnercupen mot Podravka i morgen.  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
FRISKMELDT: Tonje Larsen er kvitt skaden, og spiller semifinalen i cupvinnercupen mot Podravka i morgen. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Larvik - Podravka 33-30 Tonje Larsen & co tapte med to mål i Krotia, men så ut til å ha full kontroll på Podravka hjemme i Bergslihallen lørdag. På det meste ledet Larvik med 11 mål, og spillerne så ut til å tenke at det hele var avgjort. Men utover i 2. omgang spiste kroatene opp ledelsen litt etter litt. Et halv minutt før slutt hadde Larvik bare de nødvendige tre målene på Podravka - som fikk en gyllen mulighet til å sikre seg avansement i sluttsekundene. Men Kari Mette