Erik Nevland (Foto: SCANPIX)
Erik Nevland (Foto: SCANPIX)

Nevland tente håpet

Fulham så fortapt ut, men så ordnet Erik Nevland straffe.

Manchester City - Fulham 2-3 (2-0)

- Vi vinne de siste tre kampene om vi skal holde oss, var meldingen fra Erik Nevland før kampen på City of Manchester Stadium. Fra benken kunne siddisen se at City tok ledelsen allerede etter ti minutter ved Stephen Ireland.

Elleve minutter senere holdt hjemmelaget lekestue med Brede Hangeland & co i Fulham-forsvaret. Darius Vassel la 45 grader ut til Benjani som fikk en enkel jobb med å doble ledelsen.

Men Fulham kjempet seg tilbake i kampen. Først reduserte Diomansy Kamará for londonklubben, før Erik Nevland - som kom inn etter 71 minutter - ble dratt ned i feltet. Danny Murphy bommet på straffen, men satte inn returen. Og det stoppet ikke der for Fulham. To minutter på overtid knuste Diomansy Kamará ballen i vinkelen til en overraskende seier for londonerne.

Fulhams bunnrivaler Birmingham, Bolton og Reading spilte alle uavgjort.

Brede Hangeland & co har bare fortapte Derby bak seg på Premiere League-tabellen, men det er bare tre poeng opp til sikker plass med to serierunder igjen å spille. Fulham har Birmingham hjemme på Craven Cottange neste helg og Portsmouth borte i siste serierunde.