VÅGALE GUTTER: Thomas Neteland og Daniel Nærland skal spøke med Jan Fredrik Karlsen i «Norske Talenter». (Foto: TV 2/Tore Waskaas)
VÅGALE GUTTER: Thomas Neteland og Daniel Nærland skal spøke med Jan Fredrik Karlsen i «Norske Talenter». (Foto: TV 2/Tore Waskaas)

Vil Jan Fredrik le?

Jan Fredrik Karlsen fikk gjennomgå i fredagens «Norske Talenter». Thomas og Daniel trodde han ville le – men de var ikke helt sikre.

- Vi skal tulle mye med Jan Fredrik. Han er offeret, sier tryllekunstnerne og komikerne Thomas Neteland og Daniel Nærland.

14-åringene vil ikke røpe nøyaktig hva de skal gjøre med «Norske Talenter»-dommeren, men lover at det blir moro – også for Jan Fredrik.

Klikk her for å se «Norske talenter» på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste)

Les mer: Tar semifinalen på sparket.

- Vi tror han vil le, men vi kan jo ikke være helt sikre, sier gutta smånervøst, men understreker samtidig at de gleder seg veldig til kveldens semifinale.

Populære blant damene
Etter at Sandnes-gutta gikk videre til semifinalen, har interessen fra det motsatte kjønn økt, og Thomas og Daniel oppfordrer nå alle gutter til å melde seg på neste «Norske Talenter»-runde.

- Vi har blitt bombardert med tekstmeldinger den siste tiden, så vi anbefaler alle gutter til å bli med neste år. Da kommer jentene! sier gutta lattermildt.

Les mer: Hvem kommer til finalen?

Vil på verdensturné
Thomas og Daniel begynte å trylle og trikse for to år siden.

- Vi lærte et enkelt triks av en kompis. Siden den gang har vi jobbet oss oppover. Vi kjøper triks og gjør dem til våre egne. Vi var nylig i London og kjøpte noen triks der, som vi har bearbeidet.

Hvis de klatrer helt til topps og vinner en halv million kroner, skal pengene brukes på nye illusjoner og kanskje en Norges- eller verdensturné.

Se «Norske Talenter» på TV 2 fredag klokken 20.00.

Les alt om «Norske Talenter» her.

Se guttene trylle i videovinduet under.
219238