Patrick Thoresen
Patrick Thoresen

Slakter egen innsats

Patrick Thoresen er svært skuffet etter nattens forsmedelige NHL-tap.

Nordmannen fikk tolv minutter på isen da Philadelphia Flyers tapte med to mål hjemme mot Washington Capitals natt til tirsdag.

- Dette var jævla tungt, rett og slett. Vi har spilt bra i begge matchene (som har endt med tap, red. anm.), men denne gang slipper vi ned skuldrene og blir for komfortable. Etter 2-1-målet overtar Washington fullstendig, og vi blir overkjørt de siste 30 minuttene, sier Patrick Thoresen til TV 2 Sporten.

Dermed må Hamar-gutten, som en historiens første nordmann i et NHL-sluttspill, finne seg i å ta toget sørvestover til en syvende og siste kvartfinalekampen på bortebane.

- Vi har fortsatt gode muligheter. Den neste kampen bestemmer hvem som er mann, og hvem som er gutt, sier Thoresen til TV 2 Sporten.

Scenariet er imidlertid fullstendig snudd på hodet for Flyers. Etter å ha ligget under 3-1 i kamper, har nå Washington overtaket før nattens altavgjørende oppgjør.

Thoresen selv mener han har bidratt til å skusle bort den gylne muligheten. Egen innsats er han alt annet enn fornøyd med.

- Jeg tok ikke vare på den muligheten jeg fikk. Jeg spiller mange minutter, men er ikke på topp i hele matchen. Det irriterer meg litt, sier en ærlig Thoresen til TV 2 Sporten.

Se hele intervjuet over!