Kjetil Rekdal
Kjetil Rekdal

- Lurt å ta en skravleøl

Se hva Bengt Eriksen og Kjetil Rekdal sier om Brann-spillernes bytur etter ydmykelsen mot Stabæk.

Brann ble rundspilt og sendt hjem med 0-3-nederlag i bagasjen mot Stabæk på Nadderud.

Etterpå dro Brann-troppen rett på byen.

Men TV 2 Sportens fotballeksperter Kjetil Rekdal og Bengt Eriksen vil ikke kritisere spillerne for lørdagens bursdagsfeiring i Oslo.

- Men blir det en gjenganger at fotballspillere går ut på byen til langt på natt vil det selvsagt påvirke prestasjonene, poengterer Kjetil Rekdal i FotballXtra.

Brann-fansen har imidlertid ikke mye til overs for spillernes bytur.

- Eier ikke Brann-spillerne skam, lurte en supporter på i FotballXtra.

- Det er klart at slik Brann spiller nå så er det mange frustrerte fans. Men de må tenke på hva som er best for Brann fremover. Er det bedre at de sitter hjemme på hvert sitt hotellrom og skammer seg, eller går ut på byen og løser litt opp stemningen, svarer Eriksen.

Og fortsetter:

- Det er klart det kan virke useriøst å gå på byen etter 0-3-nederlag, men her snakker vi ikke om flatfyll. Jeg tror det kan være lurt å gå ut å ta en skravleøl eller to.

Kjetil Rekdal minner om at det først og fremst er på banen Brann har en jobb å gjøre. Brann har hatt den dårligste seriestarten siden Mons Ivar Mjeldes trenerdebut.

- Brann har utrolig mye å jobbe med, det viser resultatene og prestasjonene så langt i sesongen. Nå handler det om å få poeng slik at de kan henge med, slår Kjetil Rekdal fast.

Se TV 2 Sportens innslag før Jan Gunnar Sollis bursdagsfest:

232978