Dag Eilev Fagermo (Foto: SCANPIX)
Dag Eilev Fagermo (Foto: SCANPIX)

Fagermo satser på de samme 11

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er ingen tilhenger av rullering.

Se og følg Adeccoligaen direkte i vårt kampsenter

Med to strake seiere i serieinnledningen, ser Odd ut til å leve opp til favorittstempelet. Og i Skien er det alt annet enn Rafael Benitez' fotballfilosofi som råder. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ser ingen grunn til å endre på laget som slo Sandefjord 2-1 i serieåpningen, og laget målfest i Finnmarkshallen forrige helg.

- Jeg roterer ikke for å holde spillere varme. De beste spiller, og eneste grunn til å bytte må være hvis det ikke fungerer eller hvis belastningen på enkeltspillere blir for stor, sier Odd-treneren til ta.no .

Sterke utfordrere
Det mangler ikke på utfordrere til Fagermos elleve betrodde. Både Fredrik Gulsvik og Stefan Bärlin, begge med erfaring fra spill i Tippeligaen, er henviste til benken.

- Kontinuitet er viktig for alt her i livet, også på fotballbanen. Men vi har gode spillere som ikke er på laget og som kan spille seg inn. Konkurranse om plassene er viktig, og det har vi, sier Odd-treneren til Telemarksavisas nettutgave.

Odd stiller trolig slik (4-3-3): Espen Isaksen, Sven Fredrik Stray, Anders Rambekk, Torjus Hansén, Tuomo Könönen, Morten Fevang, Tommy Svindal Larsen, Kenneth Dokken, Jacob Sørensen, Peter Kovacs, Bentley.

Alta - Odd Grenland 3-7. Se målene her:

229407

Er rullering nøkkelen til suksess for et fotballlag? Si din mening i kommentarfeltet under!