jamie vakker 1024
jamie vakker 1024

Gravide Spears forlovet

Britneys lillesøster, Jamie, har forlovet seg. Hva blir det neste fra skandalenes familie?

Jamie Lynn er seksten år gammel og gikk en lysende skuespillerkarriere i møte. Hun var stjernen i showet «Zoey 101». Så kom det enorme sjokket om at hun var gravid med kjæresten Casey Aldridge på atten år.

Jamie sammen med forloveden Casey.
Jamie sammen med forloveden Casey.

- Det var et sjokk for både meg og Casey, fordi det var så uventet. Jeg tok to uker for meg selv hvor jeg ikke fortalte det til noen. Kun en av mine venner visste det, fordi jeg trengte å finne ut hva jeg ville gjøre før andres meninger påvirket meg, sier Jamie ifølge nettstedet femalefirst. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Forlovet

Nå hevdes det at det unge paret Jamie Spears og Casey Aldridge er forlovet. Rykter sier at hun allerede har vist frem sin forlovelsesring til venner og familie og forteller om bryllupsplanene. Barnet, som hevdes å være en gutt, er ventet til sommeren. Kanskje det blir både baby og bryllupslykke på seksten år gamle Jamie til sommeren?

Shopping med Britney

Britney og Jamie har allerede shoppet babyting. I en eksklusiv barnebutikk kjøpte søstrene et lyseblått babyteppe, blå pyjamas og organiske håndklær. Selv om Jamie er en kommende mor har hun planer om å fortsette livet sitt. Hun vil fortsatt gå på skolen og studere etter at babyen er født.

Her er Britney sammen med sin lillesøster Jamie.
Her er Britney sammen med sin lillesøster Jamie.