Fruer_680 (Foto: RON TOM, © LCJ)
Fruer_680 (Foto: RON TOM, © LCJ)

Uventet fødsel

Det er Halloween-fest i Wisteria. For noen må moroa vike til fordel for en uventet fødsel i "Frustrerte fruer". På TV 2 i kveld kl. 21:40.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Edie Britts største frykt blir en realitet når Carlos omsider forlater henne. Hun lover Carlos å ikke sladre til skattemyndighetene om pengene hans - men holder hun løftet? Samtidig er Gabrielle klar til å gå fra Victor. Problemet er bare at hun ikke får tak i ham, og dermed gjør hun det slutt med ham via telefonsvareren. Men beskjeden hun leser inn blir overhørt av en helt annen enn Victor, og Gabrielle får et meget fristende tilbud¿

Fest og fødsel
Bob og Lee har invitert flere kostymekledte fruer på Halloween-fest. Men både 'gravide' Bree og Orson får seg en støkk når Brees høygravide datter, Danielle, dukker opp på festen. Danielle har nemlig også kledd seg ut - som ingen ringere enn sin egen mor. Og når Danielles fødsel plutselig er i gang, ser det ut til at Brees store hemmelighet kan bli avslørt en gang for alle.

Fengselsfugl i familien
Mike og hans gravide Susan er hos legen for å kartlegge barnets familiehistorie, når Susan finner ut at Mike ikke har vært ærlig mot henne om farens død. Mikes far viser seg nemlig å leve i beste velgående - i fengsel.

Og endelig skal Lynette få svar på prøvene om kreften er borte. Hun slår i hjel ventetiden ved å bli besatt av en uvelkommen pungrotte i hagen.