Håvard Lilleheie Manshow Man show (Foto: Tore Waskaas)
Håvard Lilleheie Manshow Man show (Foto: Tore Waskaas)

Øl og spreke damer

Dorthe Skappel rapper, og du får selvsagt også machohumor og nakne kropper. Sesongpremiere på "Manshow" på TV 2 Zebra i kveld kl. 22:20.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spreke damer, øltørst publikum og nakenglade programledere. Tirsdag 25. mars sparker programleder Håvard Lilleheie i gang en ny runde «Manshow». Håvard og sidekicken Harald Ramm tror publikum vil like den nye sesongen og forandringene den fører med seg.

- Vi skal gå fra å være et gutteshow til å bli et manneshow. Jeg skal få pult og jeg skal gå i dress, sier Håvard til tv2.no.

Dorthe rapper
Det er mange innslag og sketsjer å glede seg til. Hver uke skal Håvard få en kjendis til å gjøre noe de aldri har gjort før. I sesongpremieren tirsdag 25. mars er det «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel som demonstrerer sitt hip-hop-talent.

Les mer: - New York er hovedstaden i USA

Den klassiske TV 2-serien «Mot i brøstet» får gjennomgå i den vågale parodien «Skikkelig mot i brøstet», og «Manshow»-gjengen har laget en ny versjon av spenningsfilmen «Ulvenatten».

Alt er selvsagt krydret i kjent stil med macho-humor og nakne kropper.

Les mer: Populær på Facebook

Homodiskusjon
Det blir også tid til uhøytidelig debatt. Håvard inviterer blant andre den konservative presten Jan-Aage Torp og «Homsepatruljens» Adam Schølberg for å diskutere tiltak som skal gjøre de homofiles hverdag enklere. Torp støtter opp under Morten Ramms forslag om å ha egne homsetoaletter, homseparkeringsplasser og homse-t-banevogner.

- Bortsett fra parkeringsplassene høres dette helt utmerket ut, legger Torp til.

Det blir delvis ampert da Adam Schølberg beskriver kjendispresten Jan-Aage Torp som «gammalt grums» under debatten. Med andre ord, det er mye å se frem til i 2008-sesongen.

Se «Manshow»-premieren tirsdag 25. mars kl. 22:20 på TV 2 Zebra.

Se video med nakendisko:

195940

Se video med nakenhockey:

194240

Se eksklusive «Manshow»-klipp på TV 2 SUMO.