Bent (Foto: STEPHEN HIRD, © SH/TP)
Bent (Foto: STEPHEN HIRD, © SH/TP)

Banens beste ikke god nok

Darren Bent fikk 20 minutter, én scoring én målgivende, og én banens beste-pris.

Tottenham presset lenge, men det var først etter at Darren Bent kom inn i det 70. minutt, at hjemmelaget fikk uttelling.

Ti minutter etter byttet headet Bent inn ledermålet fra fem meter etter pasning fra Berbatov.

To minutter sender brukte Bent Heidarsson som rundingsbøye på kanten og skar innover og serverte reservekollega O'Hara. Han hadde ingen problemer med sette ballen i hjørnet.

LES OGSÅ VÅRT LØPENDE KAMPREFERAT

De to involveringene fikk Sky Sports til å kåre Darren Bent til banens beste spiller.

Likevel må han innfinne seg med reservestatus.

- Det er veldig vanskelig, for Robbie Keane og Dimitar Berbatov er svært gode partnere på topp. Men fortsetter han å score, får han sjansen før eller senere, sa Spurs' assistentmanager Gus Poyet til Sky etter kampen.

Han jublet over at Spurs holdt nullen - for åttende gang i år.

- Når det tar så lang tid å få inn et mål, kan man bli overivrige og angripe for mye. Jeg er glad for at vi har ingen baklengs , det er grunnlaget for seieren.

FØLG ØVRIGE PREMIER LEAGUE-KAMPER HER

Onsdag ble Juande Ramos hyllet i engelsk presse for byttene som snudde den begivenhetsrike Chelsea-kampen fra 1-3 til 4-4.

Nok en gang, ble byttene avgjørende for Spurs.

- Vi tar ut en forsvarer når det haster. Det medfører en del risiko. I dag ga det uttelling, mens andre ganger gjør det ikke det. Men vi bytter ikke bare for å bytte. Det er for å snu kamper, sier Ramos ifølge Sporting Life.