martine vik magnussen og savnede eiendeler (Foto: Britisk politi)
martine vik magnussen og savnede eiendeler (Foto: Britisk politi)

Etterlyser eiendeler

Klokke, smykke, veske, sko og en bukse manglet ifølge britisk politi på stedet de mener Martine Vik Magnussen ble drept. Nå etterlyser de eiendelene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britisk politi gikk i ettermiddag ut med bilder av gjenstander de hadde ventet å finne på stedet de mener den 23 år gamle Asker-kvinnen ble drept.

Eiendeler
- Vi ønsker informasjon som kan føre til at vi finner klær og personlige eiendeler som tilhørte Martine, sier etterforskingsleder Jessica Wadsworth.

- Spesielt ønsker vi informasjon om en Marc Jacobs-veske, en bukse, et par sko, en Guess-klokke, et par Christian Dior-øreringer og en ring hun hadde på seg natten hun forsvant. Ingen av disse gjenstandene ble funnet på åstedet, sier Wadsworth.

Leter fortsatt
23-åringen ble funnet død sist søndag. Politiet ønsker å komme i kontakt med Farouk Abdulhak som var med Martine på nattklubben Maddox, der hun sist ble sett mellom 02.30 og 03.00 natt til fredag.

- Vi vil snakke med Farouk Abdulhak raskest mulig, for å få svar på hva som skjedde med Martine i hennes siste timer, og hvordan hun døde. Vi tror han sitter på viktig informasjon, som kunne hjelpe oss, sier Wadsworth.

223417